Šokantni detalji

Ko je otac princa Harija: Skandal potresao britanski dvor! (FOTO)

Ima riđu kosu i neodoljivo podseća na čoveka sa kojim je pokojna princeza navodno bila u vezi
Šuška se
23:06h Autor:
Ko je otac princa Harija: Skandal potresao britanski dvor! (FOTO)
Foto: Profimedia

O pravom ocu princa Harija se govorilo i ranije kada su se u javnosti, sredinom devedesetih, prvi put pojavili detalji o aferi koju je Dajana imala sa Hjuitom.

Šokantno saznanje: Princeza Dajana bila trudna u času pogibije? (FOTO)

Predstava Istina, laži, Dajana podgrejala je priče o nekadašnjem ljubavniku princeze Dajane, bivšem oficiru Džejmsu Hjuitu, za kojeg se ranije u britanskoj javnosti govorilo da je pravi otac princa Harija. Dramaturg Džon Konvej tvrdi da je sam Hjuit podržao ovakav scenario.

"Postoji jedno interesantno otkriće o odnosu Hjuita i Dajane, a za koje je on dozvolio da postane deo predstave. Naime, njihova emotivna veza je počela 18 meseci pre nego što je Hari rođen", izjavio je Konvej.

Džejms Hjuit je negirao navode Džona Konveja da je video scenario, a više puta je ponovio i da on nije otac princa Harija, rekavši da je Hari već imao dve godine kada su se Džejms i Dajana upoznali.

Foto: Profimedia / Džejms Hjuit, navodno pravi otac princa Harija
Foto: Profimedia / Džejms Hjuit, navodno pravi otac princa Harija

"To što Hari ima riđu kosu i što možda malo podseća na mene nije dokaz da sam mu ja otac, reč je samo o slučajnosti", izjavio je Hjuit.

Hjuit ima i potvrdu da Hari nije njegov sin. Naime, 2003. godine sprovedeno je DNK istraživanje na osnovu vlasi kose princa Harija, kada je dokazano da Džejms Hjuit nije njegov otac.

Prevrtljivi anđeo: Princeza Dajana htela da ubije Kamilu!

U biografiji princa Harija "Harry: The People’s Prince" otkriveni su novi detalji o njegovom detinjstvu. Dok je odrastao, sin princeze Dajane nije bio siguran da li mu je princ Čarls pravi otac jer su kružile glasine da je on zapravo dete kapetana kraljevske konjice Džejmsa Hjuita.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Autor Harijeve biografije Kris Hačins osvrnuo se na prinčevo odrastanje i sumnje koje su ga opsedale u ranom periodu. Naime, mediji su spekulisali da njegov pravi otac nije princ Čarls, već Džejms Hjuit. Hari je Hjuita doživljavao kao prijatelja svoje majke, a nije znao da su njih dvoje bili u vezi. Pretpostavlja se da je upravo kapetan kraljevske konjice inspirisao princa da postane vojnik. Dok je Vilijam obožavao da slaže slagalice, Hari se igrao u uniformi koju je Hjuit naručio specijalno za njega.

Mlađi princ je rado slušao priče iz vojske i maštao o tome da jednog dana i sam postane njihov deo. Kada su mediji prvi put izneli sumnje da je Hjuit Harijev otac, princ je bio zbunjen. Međutim, Hjuit je 2002. godine porekao glasine.

Princ Filip o danima nakon Dajanine smrti: U pismu otkriveno šta je najviše pogodilo porodicu!

Foto. Profimedia
Foto. Profimedia

"Ja nisam otac princa Harija. Bio sam sa Dajanom u vezi, ali to je sve. Svi govore da smo slični, ali Hari je zgodniji nego što sam ja ikada bio", uzvratio je on. Hari je poštovao Hjuita i divio mu se sve dok nije medijima prodao priču o ljubavi sa Dajanom, koju je naslovio "Ljubav i rat".

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs