NISAM HTEO UZETI JOJ MLADOST, PRAVO NA DECU, VRHUNAC U KREVETU: Menjao žene kao čarape, dok ga ONA nije spustila na dno

Ljubavni život najzgodnijeg čuvara plaže pokazuje da prave emocije ne poznaju godine.

Celebrities
10:39h Autor:
NISAM HTEO UZETI JOJ MLADOST, PRAVO NA DECU, VRHUNAC U KREVETU: Menjao žene kao čarape, dok ga ONA nije spustila na dno
Foto: Lionel Guericolas/MPP / Starface / Profimedia

Glumac Dejvid Haselhof (71) kada je zakoračio u 8. deceniju, tek tada je osetio pravi život uz 28 godina mlađu ženu Hajli Roberts. Kada se pojavio u kultnoj seriji "Čuvari plaže", njegova popularnost je eskplodirala, te bez telohranitelja više nije mogao da izađe na ulicu, postao je najpoželjniji frajer. Osim u svetu glume, koketira i sa muzokom, a projekat „Knight Rider“ mu je bio najupečatljivji u internacionalnoj karijeri.

- Sa 70 život je počeo za mene, preporođen sam - istakao je Dejvid.

Dejvid Haselhof
foto: ROMAN BABIRAD / Sipa Press / Profimedia

Naime, nije bilo žene koja nije uzdisala 2000. za moćnim čuvarom plaže Mičom Bjukenonom. Ali, kada je upoznao Hajli, bio je na životnoj raskrsnici.

- Dugo sam smatrao da nije dobro da oženim Hejli jer sam toliko stariji od nje. Nisam hteo da joj uzmem mladost, uzbuđenje zajedničkog života, starenje i dece. Ali, zajedno se toliko se lepo provodimo. Shvatio sam koliko je volim i koliko smo postali nerazdvojni - rekao je glumac.

Dejvid je Hajli upoznao 2011. godine, kada je radio na šou programu "Ti imaš talenat!". Dok je šetao ulicama, pritrčala mu je Hajli da se slikaju, a tada je radila kao prodavačica u prodavnici.

Dejvid Haselhof
foto: ROMAN BABIRAD / Sipa Press / Profimedia

Obe ćerke Tejlor (33) i Hejli (30), koje je dobio u braku sa Pamelom Bah, iako su samo nešto malo mlađe od maćehe, radovale su se njihovoj veridbi i venčanju.

- Rekao sam svojim devojkama šta ću da radim i obe su me zaista podržavale. Teško je. Niko ne želi da vidi svoje roditelje kako se razilaze. Ali oni vole Hejli i samo su srećni zbog mene.

Par je u braku od 2018.godine, a venčali su se u Italiji na intimnoj ceremoniji među prijateljima i porodicom.

1 / 7 Foto: Profimedia

Razliku od 28 godina ne primećuju.

-Ne brinem o tome. Ne želim da propustim da budem sa nekim koga volim zbog onoga što bi se moglo dogoditi u nastavku. Dejvid se ponaša mnogo mlađe. A ja sam nekako stariji od svojih godina. Ne osećam se kao da je mnogo stariji od mene. Izabrala sam savršenog muškarca da mi bude muž tako ljubazan, pažljiv sa ogromnim srcem i jedan od najfinijih ljudi koje poznajem. Tako sam srećna i još uvek sam zaljubljena u ovog čoveka - rekla je Hajli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs