SPAVAO JE SA MOJOM ŽENOM, DOK SAM JA NJEGOVOJ SPASAO ŽIVOT: A onda je on rasturio kolegi porodicu i oteo OPAKU suprugu

Dugačak je spisak lepotica sa kojim je bio Aca Lukas, a burne afere ga prate od početka karijere.

Celebrities
07:06h Autor:
SPAVAO JE SA MOJOM ŽENOM, DOK SAM JA NJEGOVOJ SPASAO ŽIVOT: A onda je on rasturio kolegi porodicu i oteo OPAKU suprugu
Aca Lukas, Foto: ATA Images

Aca Lukas, roker u duši koji koketira sa mnogim žanrovima, prošao je u životu sve, od borbe sa narkoticima, ogromnih uspeha, do vrlo burnih ljubavnih priča. Bez njegovih hitova ne može da se zamisli dobar provod u kafani, uz te pesme se i plače i veseli. Sa drueg strane, nema dlake na jeziku, te mu ni svađe sa kolegama nisu strane, a naslovne strane je punio i zbog vrlo zanimljivih veza sa raznim lepoticama.

Neke njegove romanse obeležili su ogromni skandali, dok je na ludi kamen stajao tri puta i iz tih brakova ima naslednike - Andreja, Lazara, Miljanu i Viktoriju.

Aca Lukas, Svetlana Vuksanović
foto: Kurir/ Nenad Kostić

SVETLANA VUKSANOVIĆ

Ceca Vuksanović je prva supruga Ace Lukasa s kojom ima sina i ćerku. Ona radi u prodavnici i živi normalan život daleko od medija. Nedavno smo je videli na svadbi njihovog sina Lazara.

Ona je bila Acina ljubav iz srednjoškolskih dana. Ipak ljubav nije opstala, ali su u dobrim odnosima. Oni su sada i baka i deka.

NATAŠA

Lukas je Cecu ostavio i ubrzo dobio dete sa drugom suprugom, Natašom. Nataša je godinama sa sinom Andrejom živela u Nemačkoj, a onda se skoro desio skandal.

Lukas je u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja", otkrio detalje o njoj, ali i o njenom suprugu Goranu Andrejiću.

Aca Lukas
foto: Printsrceen Facebook

„Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan vaćaroš. Sad su Nataša i on muž i žena.“

KSENIJA PAJČIN

Mediji su dugo spekulisali i o romasni Lukasa i Ksenije Pajčin. U intervjuu za "Story" pevačica je 2006. objasnila da su njih dvoje bliski, kao i to da ga ona štiti od zlih ljudi.

Međutim, Aca je u knjiži otkrio sve nepoznate detalje o njihovom odnosu.

"Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa'", napisao je Lukas.

Pevač piše i da su mediji imali pogrešnu sliku o njoj.

"U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala".

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram / xenia.pajcin

Aca Lukas je otkrio i da je molio Kseniju da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

"Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama", pisao je pevač.

Aca je otkrio i kako je žena otkrila aferu s Ksenijom.

"Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi", napisao je Lukas.

"Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa'", napisao je Lukas.

DANIJELA VRANIĆ

Verujemo i da se danas bruji o njima. Pričalo se da su pevačica Danijela Vranić i Lukas, navodno, bili u vezi. Romansa je, kako su tada pisali mediji, počela tokom saradnje na zajedničkoj pesmi "Niko kao ti".

Danijela Vranić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Veza je, kako se šuškalo, bila kratka, a oni o toj temi nikada nisu pričali za javnost. Kako su mnogi govorili, nakon raskida Danijela se povukla sa estrade.

SONJA VUKSANOVIĆ

Mediji su brujali o tome da je Aca Lukas Sonju preoteo od svog prijatelja Željka Šašića. Svakoga dana su bili meta medija, a sve tri strane su aktivno učestvovale u iznošenju privatnih stvari javnosti.

Međutim, to ih nije sprečavalo da uživaju u ljubavi. Sonja i Aca su se venčali i dobili ćerku Viktoriju. Međutim, ni ovaj brak nije opstao.

Šuškalo se i da je Lukas zapravo Sonju najviše voleo i teško je podneo razvod od nje. Spominjale su se prevare, a par je danas u dobrim odnosima.

1 / 5 Foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style

On se nakon razvoda od supruge preselio se u stan na Voždovcu, dok su njegova bivša i ćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

- Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - opisao je njihove svađe u autobiografiji.

BRANISLAVA PAŠAJLIJA

Nakon kraha braka sa Sonjom, dok se još nije zvanično i razveo, prva devojka sa kojom je Lukas izašao u javnosti bila je zanosna crnka Branislava Pašajlija. Ova veza je odmah na počeku bila skandalozna, budući da je ona tada bila još zvanično udata za svog supruga Željka Pašajliju.

Ni ova veza nije dugo potrajala, tačnije smao mesec i po, a Aca je rekao da je veza s Branislavom bila njegova velika greška.

Aca Lukas
foto: ATA Images

Branislava se posle ove veze povukla iz javnog života i retko se može videti u medijima.

BOŽANA VUJINOVIĆ

Nakon raskida sa Branislavom, Lukas je našao plavušu i to iz Bosne. Plejboj zečica Božana Vujinović mu je osvojila srce, a veza je bila šokantna. Ona je kasnije punila naslovnice budući da je bila hapšena, piše Espreso.

Kada je o Lukasu reč, nije krio ljubav sa Božanom, već se s njom pojavljivao na svim događajima. Izgleda i da mu nisu smetali ni spekulacije da se bavila najstarijim zanatom. Ipak, romansa sa starletom nije dugo potrajala.

Božana Vujinović
foto: ATA Images

Inače, nju su spajali i sa Nejmarom zbog fotografije iz Pariza, kada su mediji pisali da poznati fudbaler nije ostao imun na šarm ove atraktivne i zgodne plavuše.

JOVANA DOROŠKI

Bivša misica Jovana Doroški je bila ljubav Ace Lukasa, doduše, isto kratkotrajno. Išli su zajedno na promocije, izlazili su i provodili se, a folker je izgledao poprilično srećno pored nje.

Jovana Doroški, Aca Lukas
foto: ATA Images

Nisu marili za poglede radoznalih, te su u javnosti razmenjivalu nežnost, a onda je odjeknula vest da su raskinuli.

MISTERIOZNA DEVOJKA

Kada je Aca Pejović pravio punoletsto svojoj ćerki u septembru, Lukas se pojavio sa veoma zgodnom malodm damom, koja je blistala u raskošnoj toaleti.

Aca Lukas
foto: ATA Images

Međutim, ona nije želela da se slika sa pevačem pred novinarima, a nije otkriven ni njen identite. Ali, prema rečima prisutnih, zadovoljno se smeškala, do je folker davao izjavu za medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs