"HTELI SU DA UKRADU NJENE MEDICINSKE NALAZE PA DA UVALE DVOJNICU": Čim pomislimo da NE MOŽE LUĐE, desi se nešto ŠOKANTNO

Nakon pometnje koje je izazvalo nepojavljivanje princeze od Velsa u javnosti i raznih teorija zavera nakon što je konačno to učinila, sada su pokušali i da ukradu njena medicinska dokumenta, pitamo se dokle više

Celebrities
12:04h
"HTELI SU DA UKRADU NJENE MEDICINSKE NALAZE PA DA UVALE DVOJNICU": Čim pomislimo da NE MOŽE LUĐE, desi se nešto ŠOKANTNO
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznata londonska bolnica u kojoj je bila Kejt Midlton započela je istragu zbog tvrdnji da su članovi osoblja pokušali pristupiti njenim privatnim medicinskim dokumentima.

Naime rukovodstvo bolnice pokrenulo je istragu o tvrdnjama da je povređena privatnost princeze od Velesa dok je bila pacijent u Londonskoj klinici u januaru. Navodno je barem jedan član osoblja uhvaćen u pokušaju pristupa nalazima.

Optužbe su izazvale svojevrsni šok u ovoj bolnici, koja je poznata po diskretnom lečenju članova kraljevske porodice, bivših predsednika, premijera i ostalih poznatih osoba.

Kejt Midlton
foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Ovo je ozbiljan sigurnosni propust i izuzetno štetan za bolnicu, s obzirom na njenu besprekornu reputaciju u lečenju članova Kraljevske porodice. Više rukovodstvo bolnice odmah je kontaktiralo Kensingtonsku palatu nakon što su saznali za incident i obećali da će biti sprovedena temeljna istraga.

Celo medicinsko osoblje ostalo je potpuno šokirano i uznemireno optužbama, takođe su bili vrlo povređeni što bi pouzdani kolega mogao biti odgovoran za takvo kršenje poverenja i etike, otkriveno je.

Inače, za osoblje u NHS-u ili privatnim zdravstvenim ustanovama, pristup medicinskim dokumentima pacijenata bez saglasnosti nadležnog kontrolora podataka smatra se kaznenim delom. Londonska policija nije potvrdila jesu li obavešteni o ovim optužbama.

'Čvrsto verujemo da svi naši pacijenti, bez obzira na njihov status, zaslužuju potpunu privatnost i poverljivost u vezi s njihovim medicinskim informacijama', rekli su iz The London Clinica.

Podsetimo, istraga je pokrenuta nakon što su ove nedelje procurili videozapis i slike Kejt i princa Vilijama na farmi u Vindsoru, usred teorija zavere koje su se proširile internetom o njenom odsustvu nakon operacije abdomena.

Kate Middleton
foto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na društvenim se mrežama proširila glasina da nije reč o 'pravoj' Kejt, već o njenoj dvojnici Heidi Agan.

Heidi Agan ima profil na Instagramu koji se zove 'Kate Middleton lookalike' gde je prati više od 3 000 ljudi, a svakodnevno objavljuje fotografije na kojima zaista izgleda kao Kejt.

Nakon što su počele kružiti fotografije i video princeze od Velsa, Kejt Midlton koja se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, mnogi nisu uvereni da je to zaista ona.

Naime, princezu Kejt uhvatili su fotografi u retkom pojavljivanju u javnosti nakon što je nestala iz javnosti posle teške operacije, međutim, javio se čovek iza kamere koji je snimio princezu i potvrdio da je to zaista bila ona.

Nelson Silva (40) je snimio kraljevski par tokom vikenda u prodavnicu s domaćim proizvodima u Vindzoru, nedaleko od svoga doma Adelaide Cottage. Tvrdnje kako to nije zaista bila ona na snimku za njega su, kaže, 'smešne' te je dodao kako je osoblje koje ju je tad prepoznalo bilo 'uzbuđeno', piše britanski Mirror.

Nelson je izjavio kako je 'zbunjen' zbog tih tvrdnji jer je pružio očigledan dokaz. Ovo je video koji jasno prikazuje nju i Vilijama. Video sam ih svojim očima. Mislio sam da će se situacija smiriti nakon što je ovo objavljeno - rekao je te se prisetio kako je kraljevski par lepo razgovarao s osobljem.

"Kad sam otišao platiti svoje proizvode, djevojka za pultom je bila toliko šokirana da je jedva disala. Svi su bili jako uzbuđeni. Bila je to stvarno lepa atmosfera."

Kejt Midlton i princ Vilijam
foto: Profimedia

Kasnije je objasnio kako je kraljevski par izgledao opušteno i srećno, a princ Vilijam je bio zaštitnički nastrojen prema princezi. u jednom trenutku ih je prestao snimati jer ih nije hteo dovoditi u nezgodnu situaciju.

"Kate je samo htela prošetati sa svojim suprugom. Dobro izgleda, a sada možete prestati s glupim glasinama!" - zaključuje Silva.

Stil/ 24sata.hr/story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs