PUKAO BRAK I SOFIJE RAJOVIĆ: Još uvek se sećamo njene burne veze s TEODOSIĆEM, ostavio je iz ŠOK razloga kao i sve druge

Odjeknula je kao bomba vest sa se razvodi voditeljka i glumica Sofija Rajović, koja nije htela da otkrije čak ni ime svog muža, dok je na ludi kamen stala u tajnosti.

Ljubav
13:52h Autor:
PUKAO BRAK I SOFIJE RAJOVIĆ: Još uvek se sećamo njene burne veze s TEODOSIĆEM, ostavio je iz ŠOK razloga kao i sve druge
Foto: Printscreen/Instagram

U jeku skandala oko razvoda glumica Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića javnost su uzburkala nova šušukanja! Naime, svuda se priča da je okončala svoj brak i fatalna lepotica Sofija Rajović. Mnogima je zapalo za oko kako ljubavne probleme i isto vreme imaju i Sofija i Miloš, nekada najlepši par na našoj javnoj sceni.

Dugo se šuškalo da su seksepila glumica i voditelja i sportista otpočeli romansu, ali su se oni mesecima skrivali od objektiva i svetla reflektora. Međutim, 27. juna 2015. godine Sofija je rešila da stane na put svim glasinama i objavila je njihovu zajedničku sliku na svom Instagram profilu uz opis "MI".

Ali brzo su usledile nevolje u raju, jer su paparacu počeli da ih prate u stopu, a košarkaša je to posebno nervirali.

- Milošu je zasmetalo to što se u javnosti raspreda o njihovom odnosu. Ako su krili vezu godinu dana, nije moralo ni sada da se sazna za nju. Zbog toga je rešio da raskine sa Sofijom. Ona je neutešna", rekao je za Blic dobro obavešten izvor te 2015. godine.

Inače, Teodosića već godinama prati glas da odmah raskida vezu, čim krene mnogo da se piše o njegovom ljubavnom životu. Čini se da po svaku cenu želi da sačuva svoju privatnost.

Miloš Teodosić
foto: Profimedia

Sofija tada nije želela da daje izjave za medije, ali je na svojim društvenim mrežama imala zanimljivu objavu, što su mnogi protupačili da bila upućena Teodosiću.

"Naši prinčevi na belom konju su se pretvorili u uspavane lepotice, pepeljuge, snežane, ledene kraljice... Čestitam momci na uspehu", poručila je Sofija svojevremno.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / SofijaRajovic

Skandal sa golim fotkama

Sofija je 2014. godine doživela veliku neprijatnost, kada su njene nage fotografije osvanule na sajtu za elitnu prostituciju.

Kada je gostovala u emisiji "Ami G" šou, gde je čitala tvitove o sebi, jedan tviteraš konstatovao je da voditeljka nikada ne priča o fotografijama koje je navodno "sama objavila".

"Sam to uraditi sebi je potpuni idiotizam i ko god misli da sam sama to uradila - zaista nemam komentar. Niko to nije zaslužio i to su strašne stvari. Mislim da je bolesno na taj način pokušavati da promovišeš sebe", rekla je Sofija i dodala da je zbog tog skandala morala da pobegne iz Srbije na sedam meseci.

1 / 8 Foto: Instagram Printscreen / Sofijarajovic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs