DŽAMBINA ĆERKA 1. PUT PROGOVORILA O OCU I OTKRLA NEVEROVATNE DETALJE IZ ŽIVOTA: A o lepoti Isabele bruji ceo Beograd

Ćerka Iso Lera Dambe je njegova slika i prilika, mnogi kažu da je sve povukla na čuvenog Džejevog brata.

Porodica
11:38h Autor:
DŽAMBINA ĆERKA 1. PUT PROGOVORILA O OCU I OTKRLA NEVEROVATNE DETALJE IZ ŽIVOTA: A o lepoti Isabele bruji ceo Beograd
Iso Lero Džamba, Foto: Wikipedia

Isabela je ćerka velikog šmekera sa beogradskog asfalta Iso Lera Džambe, o kojem su ispričane brojne legende. Mnogi kažu da je očeva kopija, kako po fizičkom izgledu, tako i po temperamentu. Iako je izgradila život i već se ostvarila i u ulozi majke, najviše je od svega pogađa što više od tri decenije ne zna šta se zaista dogodila sa njenim tatom, kao i činjenica da nema mesto gde bi mogla da mu ode na grob i zapali sveću.

Kako je Iso poginuo još dok nije ni došla na ovaj svet, oko njenog imena nije bilo dileme, svi su se jednoglasno složili na čelu sa majkom Nenom, a uz njega je dobila i nadimak Džambolina, kako je najčešće zovu bliski prijatelji.

Isabela Lero, Iso Lero Džamba
foto: Printscreen Youtube / Isabela Lero (Dzambolina)

Završila je Trgovačku školu u Beogradu, a sada poseduje svoj kozmetički salon, gde se bavi manikirom i pedikirom. Ljubav prema nezi ženske lepote nasledila je od majke, koja već dugo godina radi kao frizerka. Od 2016. godine je u braku, a 2018. je dobila sina, koji je postao centar njenog sveta.

Nastala iz velike ljubavi sa Snežanom

Lero je ćerku dobio sa svojom velikom ljubavi Snežanom Lero koja je u gradu bila poznatija pod nadimkom Nena.

"Majka mi je uvek govorila sve samo najlepše o njihovoj ljubavi, da je bila zaštićena maksimalno, da je imala podršku u svemu, da nije smelo nikad ništa da joj fali. Bio je uvek pažljiv, malo i posesivan, jer majka mi je oduvek bila lepa žena i dan danas je. Voleo je puno, to priča i ona i bliski ljudi. Kad je ostala trudna, trebali su da naprave svadbu na 25-om Maju i da dođe ceo Dorćol na slavlje, ali je nažalost sudbina odradila drugačije i samo moja mama zna kako je preživela sve posle toga", kazala je Džambina ćerka za "Espreso".

Otkriva da je Iso bio omiljeni gradski lik, iako je na duši nosio svašta. Važio je za korektnog momka velike hrabrosti, snage i lepih manira. Družio se sa poznatim glumcima i pevačima. Pisao je i pesme, a bratu Džeju je napisao čak pet velikih hitova.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube / Isabela Lero (Dzambolina)

"Ne znam za druge pevače, ali znam da je stricu Džeju napisao pet pesama i da su neke od njih veliki hitovi. Jeste, bio je boem, voleo je da piše poeziju, imao je smisla za to. Znao je i sam da peva, bio je emotivna duša, dečak iz doma. Nije davao na sebe. Mogu da kažem da sam ponosna što sam njegovo dete i da ne bih volela da je drugačije i dok sam živa uvek ću pričati o njemu i neću dozvoliti da bude zaboravljen", zaključila je Isabela.

Isabela Lero, Iso Lero Džamba
foto: Printscreen Youtube / Isabela Lero (Dzambolina)

Nada se da će istina jednoga dana izaći na videlo.

- Sve ide u krug. Mogu samo da se nadam da će jednog dana istina izaći na videlo. Samo imam želju da imam gde da odem da zapalim sveću i da znam gde mu je mesto - zaključila je Džambolina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs