DŽEJ SMRT OVE ŽENE NIKADA NIJE PREBOLEO: "Brutalno ju je ubio član moje porodice, od tada njen grob postaje moja kuća"

Život Džeja Ramadanovskog, obeležila velika tragedija, kada je 2003. godine u Crnoj Gori nestala njegova rođena sestra Šeherezada

Celebrities
13:42h Autor:
DŽEJ SMRT OVE ŽENE NIKADA NIJE PREBOLEO: "Brutalno ju je ubio član moje porodice, od tada njen grob postaje moja kuća"
Džej, Foto: preentscreen/Instagram

Džej Ramadanovski, popularni pevač čija je smrt tokom poslednjih godina izazvala tugu u celoj Srbiji, poznat je bio po svom vedrom duhu i smislu za humor. Međutim, malo je poznato da je njegov život obeležila duboka tragedija koja se dogodila 2003. godine, kada je nestala njegova rođena sestra Šeherezada.

Ta godina bila je presudna za Džeja i njegovu porodicu, jer je Šeherezada nestala bez traga u Crnoj Gori. Očajnički pokušaji pronalaženja nisu dali rezultate, a neizvesnost je samo produbila bol koja je već tada vladala u njihovoj porodici.

Godinu dana kasnije, u maju 2004. godine, telo njegove sestre Šeherezade pronađeno u Šušnju, blizu Bara u Crnoj Gori. Šok i tuga su se samo uvećali kada je otkriveno da je naručilac ovog zločina bio niko drugi do Džejev sestrić, sin njegove najstarije sestre.

Džej Ramadanovski
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ova strašna tragedija ostavila je neizbrisiv trag na pevača. Džej koji je inače bio poznat po svojim veselim nastupima i humoru, sada se morao suočiti sa gubicima. Njegov život se zauvek promenio, postao je tužan i nesrećan čovek.

U jednom od intervjua za "Reviju 92", Džej je otvorio dušu i govorio o ovoj teškoj i traumatičnoj epizodi svog života. Prikazao je duboko emotivnu stranu koju retko izražava javno, pokazujući da iza svetle fasade zabavljača postoji čovek sa dubokim osećanjima i teškim teretom prošlosti.

Ova priča o Džeju Ramadanovskom baca svetlo na to koliko se sudbine mogu neočekivano isprepletati i poigrati sa životima.

Džej Ramadanovski
foto: You Tube / Printscreen

"Šeherezada je moja starija sestra i nestala je prošlog leta u avgustu, kada je iz Italije, gde je živela, svojim kolima krenula ka Beogradu. Mesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gde je. Nagađali smo da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaveštenja koja bi razrešila misteriju nije bilo", pričao je tada Džej.

Nakon povratka sa turneje po Americi, dobio je glasine da je Šeherezada ubijena i da je zločinac član njegove porodice.

"Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio, rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je sigurno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zasedu. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udario ju je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili", ispričao je Džej.

Džej Ramadanovski
foto: Kurir / Dragan Kadić

Kada je leš u Šušnju pronađen, policija je pozvala Šeherezadinu rodbinu na identifikaciju. Džej ju je, kako je rekao, odmah prepoznao.

"Oko noge je imala zlatni lančić koji je uvek nosila. Ja njenu smrt nikada nisam preboleo, njen grob je postala moja druga kuća", rekao je tada Džej.

*****

Novi muzičko plesni spektakl "Rame uz rame sa Draganom" možete pratiti svake subote i nedelje od 20h na Kurir Televiziji. Podsetite se nekih divnih vremena i pravih diva naše domaće muzike kroz ispovesti i sećanja Dragane Mirković.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs