IMAO JE PAUZU U KARIJERI I VELIKE PLANOVE SA MNOM: Ova pevačica je velika ljubav Siniše, a ostavila ga zbog ŠOK RAZLOGA

Siniša Mihajlović nikada nije krio da je bio veoma zaljubljen u Andrijanu Dabetić, pelepu damu koja je ponela titulu najlepše u Jugoslaviji, a potom postala i poznata pevačica.

Celebrities
Autor:
IMAO JE PAUZU U KARIJERI I VELIKE PLANOVE SA MNOM: Ova pevačica je velika ljubav Siniše, a ostavila ga zbog ŠOK RAZLOGA
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

Siniša Mihajlović je bio naš neprikosnoveni fudbaler koji je činio čuda na tereni, sa druge strane, u privatnom životu je bio poseban šmeker. Njegovom šarmu nije mogla da odoli ni nekadašnja misica bivše Jugoslavije Andrijana Anči Dabetić koja uplovila i u muzičke vode. Naime, njihova romansa desila se 1994. godine, a proslavljeni fudbaler nikada nije krio da je ova dama svojevremeno bila njegova velika ljubav.

- Žao mi je prvenstveno njegove porodice koja je ostala bez sina, brata, oca i supruga, a zatim i svih nas koji smo ga poznavali i uverili se kakva je legenda i čovek bio. Pamtiću ga kao zanimljivog i šarmantnog čoveka koji je voleo život- rekla je nekadašnja misica za „Grand“ kada je saznala da je Miha izgubio bitku sa opakom bolešću.

Andrijana Dabetić Anči
foto: Prinstcreen/youtube

Inače, Andrijana je harala muzičkom scenom 90-ih i važila za jednu od najpoželjnijih umetnica. Iako je već sa 15 godina počela da nastupa, kada je 1992. godine snimila prvi album pod nazivom „Anđeo za umornu dušu“, njena popularnost je eksplodirala.

Pored muzičke karijere, Andrijana je ostala upamćena i kao mis Jugoslavije 1994. godine, ali i pevačica sa najboljim nogama na estradi. Međutim, zbog tadašnje političke situacije u zemlji nije učestvovala ni na jednom svetskom takmičenju.

- Minić jeste bio moj zaštitni znak, ali naravo i Sneki i Brena imaju dobre noge. Tada kada sam bila mlada je priličilo da noge budu u prvom planu. Ja se uvek vraćam minićima, zašto da ne. Noge su dobre i dalje, a i osigurane. Sve što sam operisala, to sam i osigurala, imam strano osiguranje“, rekla je pevačica u emisiji „Grand Magazin“, koja je snimila šest albuma, a onda iznenada nestala sa scene.

Osvrnula se i na svoju ljubavnu priču sa Sinišom, koja nije uspela zbog njihovih tadašnjih profesionalnih planova.

- Bilo je zanimljivo i kratko. Sećam se da je bio na jednom mom rođendanu, otvarao je šampanjac, smejali smo se i provodili kako već to obično biva na rođendanima. Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu i velike planove sa mnom. Ali, nisam htela da budem samo devojka fudbalera - kaže pevačica i dodaje:

- Imala sam ugovorene nastupe tokom čitave sezone i nisam otišla. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se i završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga se videli još dva, tri puta na nekim dešavanjima. Kako smo se lepo družili, lepo smo i ostali prijatelji- zaključila je Andrijana.

1 / 5 Foto: LiveMedia/Corrispondente Bologna / PA Images / Profimedia

Priznala je da je slaba na fudbalere, a sada je opčinjena Zlatanom Ibrahimovićem.

- Jesam. Sad sam fascinirana Zlatanom Ibrahimovićem. E sad, što on voli starije gospođe od sebe, i to još plave, ne znam šta bih rekla. Ide mi u prilog. Kad bismo se sreli, sigurno bi sevnule varnice, a i sevnuće", kroz osmeh je rekla Anči.

Rodila je sina Marka, ali ime oca ostalo je misterija.

- Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje - ispirčala je jednom prilikom za "Svet".

Kako kaže najveća ljubav joj je bio Vladan Lukić, a otkrila je i detalje veze sa Sinišom Mihajlovićem. Pričalo se mnogo i o njenoj navodnoj vezi sa sa nekadašnjom zvezdom fudbalskog kluba Milan Paolom Maldinijem, na čijim utakmicama je u to vreme često bila viđena. A šuškalo se da je pomutila razum i čuvenom fudbaleru Paolu Maldiniju.

- Tako bih volela da je to tačno, ali nije. On je jedan od najlepših fudbalera. Zabuna je nastala jer sam u to vreme često bila u Milanu i išla na utakmice. Moj tadašnji dečko je ličio na Maldinija. Neki novinar me je pozvao i rekao da sam viđena na stadionu, da ne prijavljujem ko mi je dečko i tako je ta priča otišla. A ja sam Paola videla na utakmicama i jednom u diskoteci - objašnjava pevačica.

Kasnije je u želji da se vrati na muzičku scenu, učestvovala u rijalitiju „Parovi 7“. Takođe, nije krila da se podmladila uz pomoć botoksa.

„Pa vidi se da sam sva upeglana, izbotoksirana, napred nazad sve“, našalila se Anči.

Svojevremeno se spekulisalo se o njenom odnosu sa kontroverznim biznismenom Jezdimirom Vasiljevićem, poznatijim kao "Gazda Jezda". Odmah po ulasku u rijaliti "Parovi", pevačica je izjavila da nikada nije bila u vezi sa Vasiljevićem, već da joj je on samo finansirao karijeru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs