BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH LEPOTICA NA SVETU: U 8. deceniji se prepustila ŠARLATANU i ovako UNAKAZILA nekada lepo lice

Čuvena Prislila Prisli danas izgleda neprepoznatljivo, nakon što je operacijama unakazila lice.

Star look
15:46h Autor:
BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH LEPOTICA NA SVETU: U 8. deceniji se prepustila ŠARLATANU i ovako UNAKAZILA nekada lepo lice
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Prisila Prisli najpoznatija je kao bivša supruga pokojnog kralja roka Elvisa Prislija, a poslednjih godina privlači pažnju velikim promenama u svom izgledu. Nekada je bila jedna od najvećih lepotica na svetu, međutim, brojne estetske intervencije ostavile su velike posledice na njen izgled.

Nedavno se pojavila na premijeri filma 'Priscilla'' u Los Anđelesu, a fotografije sa gogađaja, šokirale su javnost. Naime, na Prisilinom licu jasno se vidi da je radila botoks, a jednom prilikom je i sama priznala da se često podvrgava ovom tretmanu.

Prisila Prisli
foto: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uprkos činjenici da ima 78 godina, na njenom licu nema vidljivih bora, dok njene fotografije izgledaju potpuno neprirodno. Inače, tokom godina Prisila je bila žrtva doktora Serana iz Argentine koji je svojim pacijentkinjama umesto botoksa ubrizgavao industrijski silikon koji se koristi za podmazivanje automobilskih delova. Tada je, rekla je, odustala od plastičnih operacija.

Ovaj doktor šarlatan je brzo došao do jednog od najtraženijih estetskih hirurga specijalizovanih za botoks, ali nakon što je završio iza rešetaka, nije jasno na osnovu čega je zadobio poverenje kolega i pacijenata.

Prisila Prisli
foto: Profimedia

Otrovne injekcije koje je ubrizgavao pacijentima uzrokovale su kvržice, kvrge, paralizu i duboke ožiljke. Osim Prisile, pacijenti su mu bili i Majkl Daglas, Dajen Riči, Donatela Versaće, Kortni Lav i mnogi drugi. Elvisova udovica je u jednom od svojih retkih intervjua govorila o braku s Elvisom za kojeg je bila udata od 1967. do 1973. godine. Iako su okončali brak, u dobrim odnosima su ostali sve do njegove smrti 1977. godine.

Prisila Prisli
foto: Profimedia

"Niko nije bi kao on, bio je fantastičan. Brižan, saosećajan. Imao je on svojih ludih trenutaka, ali sve je to bilo zbog njegove karijere", prisetila se Prisila.

Inače, Prisila je imala samo 14 godina kada je srela Elvisa, dok je on bio 10 godina stariji. Za njega se udala1967. godine, a godinu kasnije dobili su ćerku Lisu. 12. januara 2023.

Prisila Prisli
foto: Profimedia

Lisa Mari Prisli umrla je u 54. godini života. Kao i njen otac Elvis Prisli, prerano je napustila ovaj svet, a iza sebe je ostavila brojnu imovinu, koju je imala od sopstvene karijere, kao i od zarade pokojnog oca, koji ju je ostavio da upravlja njegovom zaostavštinom i imovinom.

1 / 10 Foto: Profimedia

Prisila je imala buran ljubavni život, pričalo se da je Elvisa varala na svakom ćošku, kao i da je promenila veliki broj muškaraca.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs