"SILOVALI SU ME I DROGIRALI 48 SATI, GLEDALA SAM KAKO SE REĐAJU JEDAN ZA DRUGIM": Ovo su posledice Danijelinog sunovrata

Danijela Vestbruk je glumica koja je 48 sati silovana, a psoledice burnog života danas su i te kako vidljive.

Celebrities
Autor:
"SILOVALI SU ME I DROGIRALI 48 SATI, GLEDALA SAM KAKO SE REĐAJU JEDAN ZA DRUGIM": Ovo su posledice Danijelinog sunovrata
Ko je glumica koja je 48 sati silovana, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska glumica Danijela Vestbruk ne prestaje da privlači pažnju čudnim postupcima na plaži. Naime, ona već mesecima boravi na plažama i oporavlja se od brojnih estetskih operacija. Fotografije koje redovno izlaze ne prestaju da šokiraju javnost, dok se čini da Danijeli to i te kako prija, uzimajući u obzir njene očajničke poteze.

Ovog puta Danijela je u ružičastom bikiniju pokazala svoj uobičajeni performans na plaži, izvodeći čudne i zabrinjavajuće pokrete. Ona se uporno trudi da izgleda mlađe nego što jeste, dok mnogi komentarišu da je u krizi srednjih godina.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čini se da je dugogodišnja konzumacija kokaina na nju ostavila velike posledice. Njeno lice poprimilo je poprilično čudan oblik, a svemu tome kumovale su i brojne estetske korekcije.

Mnogi se pitaju šta se dešava sa njenim ljubavnim životom i kako to da je u javnosti uvek sama. Međutim, ova 49-godišnjakinja je imala niz neuspešnih veza tokom godina, a sada je spremna da se uda za svog verenika u zatvoru nakon šest godina ljubavne veze.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Danijela je šokirala javnost svojom knjigom u kojoj je pričala o tome kako je navodno konzumirala kokain dok je rađala sina, ali i da je devedesetih silovana 48 sati jer je bila dužna novac.

Pre objavljivanja knjige, za ovaj strašni događaj nisu znali ni njena porodica ni prijatelji, koji su nakon pomenutih fragmenata ostali šokirani.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Dugovala sam im pet hiljada funti. Upali su mi u kuću i tražili novac koji nisam imala. Onda su me kidnapovali, odveli u stan u blizini moje kuće i silovali 48 sati. Smenjivali su se jedan za drugim na mene, i drogirali su me da ne bih pobegla od njih - napisala je u svojim memoarima, a Danijela je navodno do sada potrošila oko 250.000 evra na nedozvoljene supstance.

1 / 13 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu u toaletu, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko mi nije mogao pomoći - ispričala je u jednom ranijem intervjuu.

Ona je zbog konzumacije kokaina dobila septum, nakon čega je počelo da joj truli lice.

Bonus video: STRANCI HRLE U SRBIJU NA ESTETSKE OPERACIJE! Hirurg nabrojao prednosti naših zdravstvenih usluga NAJVIŠE SE RADE OVI DELOVI TELA

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs