ČUVENU GLUMICU JE BIVŠI UNIŠTIO, PA JE U KREVETU TEŠILA MLADA BEOGRAĐANKA MAŠA: Zajedno gaje dete i ne razdvajaju se

Mnogi su preko čuvene glumice Demi Mur saznali ko je Maša Mandžuka koja je uvek uz nju.

Celebrities
09:25h
ČUVENU GLUMICU JE BIVŠI UNIŠTIO, PA JE U KREVETU TEŠILA MLADA BEOGRAĐANKA MAŠA: Zajedno gaje dete i ne razdvajaju se
Foto: Profimedia

Čuvena glumica Demi Mur uveliko gazi 7. deceniju, a ono što mnogi ne mogu da joj oproste, to je činjenica da izgleda kao devojka. Glumica definitivno zna kako da privuče pažnju javnosti, a da se uopšte ne trudi oko toga. Njene odevne kombinacije uvek su na meti komentara, a upravo iza tih autfita stoji jedna Beograđanka, koju vezuje duga istorija sa Mur. Umetnica Maša Mandžuka, zadužena je za izdanja brojnih holivudskih zvezda, sa akcentom na Demi, no njihova veza nije samo modna.

Svojevremeno se šuškalo da su Demi i Maša u ljubavnoj vezi, nakon što je glumici slomio srce Ešton Kučer. Poznato je da je u tom braku trpela nasilje, te da ju je nekadašnji suprug terao na nezamislive stvari. Nakon kraha ovog odnosa, navodno je utehu pronašla u dugogodišnjoj asistentkinji koja je i živela na njenom imanju.

Demi Mur
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Navodno su bile toliko bliske da su delile i krevet, ali naravno, ova nagađanja nikada nisu bila potvrđena. Koliko je priča otišla daleko svedoči i to što je Mašinu ćerku navodno usvojila i Demi, te su o njoj zajedno brinule.

Doduše, one zaista jesu viđene u više navrata zajedno, a glumica je upravo nosila devojčicu koju je poznata Beograđanka dobila sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

Demi Mur, Maša Madžuka
foto: Profimedia

U isti mah, na Mašinom profilu mogu se naći i Demine ćerke, kao i čestitke i nežne reči koje im umetnica posvećuje za svaku bitnu priliku.

Inače, "potvrda" veze bila je fotografija koju je Maša okačila na svoj profil. Povod je bio rođendan Murove, te je na Instagram postavila fotografiju na kojoj je glumica sa njenom ćerkom uz reči: "Srećan rođendan tebi, prelepi anđele. Tako sam zahvalna na 9 godina sa tobom". Na kraju su bili i emodžiji bebe, srca, duge i ruku koje se mole.

Demi Mur
foto: Profimedia

Nakon ove objave, priče o vezi glumice i srpske umetnice svakodnevno su punile naslovnice tabloida, a do dana današnjeg nije poznato da li su zaista bile u emotivnom odnosu ili ih samo vezuje čvrsto prijateljstvo.

Ko je Maša Mandžuka?

Maša Mandžuka je rođena u Srbiji, ali godinama živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

2016. je dobila ćerku koju često pokazuje na mrežama, a neretko je sa njom i Rumer Vilis.

Pored toga, Beograđanka je i suvlasnica njujorškog brenda Anda&Masha, i ne voli pažnju medija, mada joj to teško polazi za rukom budući da je sarađivala sa zvezdama poput Rijane, Dru Barimur, Ališe Kiz i mnogih drugih.

(Stil/ Wanted)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs