SVI SE PITAJU KAKO TO DA JE NAJVEĆI ZAVODNIK ORONUO PREKO NOĆI: Nekad je u krevet vodio KLINKE, a sad ne liči na sebe

Skot Disik danas izgleda neprepoznatljivo, a svi se pitaju šta mu se dešava.

Celebrities
11:28h
SVI SE PITAJU KAKO TO DA JE NAJVEĆI ZAVODNIK ORONUO PREKO NOĆI: Nekad je u krevet vodio KLINKE, a sad ne liči na sebe
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paparaco fotografije Skota Disika šokirale su javnost, a od njegovog zavodljivog izgleda ostala je samo bleda senka. Naime, dok njegova bivša partmerka Kortni Kardašijan blista, on sve više propada.

Naime, 40-godišnji Skot, uslikan je ispred restorana u kojem je bio sa prijateljima, a njegov izgled mnoge je zabrinuo. Njegovo ispijeno lice bilo je dokaz velikog gubitka kilograma, a mnogi komentarišu da je i posledica borbe sa alkoholom.

Skot Disik
foto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubav sa Kortni Kardašijan

Kada se za porodicu Kardašijan prvi put čulo i kada su televizijske kamere 2007. godine postale članovi njihove porodice zbog rijalitija "Keeping up with the Kardashians", Kortni je već bila u ozbiljnoj vezi sa Skotom Disikom.

Njih dvoje upoznali su se na jednoj zabavi u Meksiku 2006. godine, a dve godine kasnije pred kamerama je usledio njihov prvi raskid nakon što je Kortni u Skotovom telefonu pronašla poruke s drugom devojkom. Tada se već moglo naslutiti da će njihova veza biti sve samo ne mirna.

Skot Disik, Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Već iduće godine par se pomirio, a ubrzo su otkrili i da očekuju prvo dete. Na svet je stigao njihov najstariji sin Mejson. Četiri godine kasnije rodila se ćerka Penelope, a nakon dve godine dobili su još jednog sina, Reidžna.

Njihova je veza u narednim godinama bila popraćenima brojnim problemima koji su se više-manje uvek svodili na Skotovu zavisnost o alkoholu, a 2015. odlučili su da je njihovoj vezi nakon devet godina konačno došao kraj.

Skot je nakon raskida otišao na odvikavanje, a iako se nikada nisu venčali, Kortni je u gostovanju za Entertainment otkrila da bi njen bivši imao šanse da je ostao trezan.

Skot Disik
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što su se rastali Kortni je imala nekoliko ljubavnih veza, a onda se udala za Travisa Bejkera, kojem je nedavno rodila dete. Ona se očajnički trudila da ostane u drugom stanju, te je priznala da je pila njegovu spermu kako bi se to što pre desilo. Nije se smirila dok nije ostvarila želju.

Skot Disik i Amelija Hamilin
foto: Profimedia

S druge strane, Skot Disk je uživao u ljubavnim vezama sa višetruko mlađim devojkama. Veza sa Amelijom Hmli izazvala je lavinu komentara, budući da je ona u tom trenutku imala 19 godina, a razlika među njima bila je 18. Njeni roditelji nisu podržavali ovu vezu, a ona se na sve načine trudila da zadrži Skota.

Skot Disik
foto: Profimedia

Još kao 19-godišnjakinja odradila je niz estetskih zahvata, što je naišlo na negativne komentare.

"Nikada nećeš biti poput Kortni. Devojčice, imaš samo 19 godina, ostavi se plastičnih operacija i uhvati se škole. Dečko od tebe želi da napravi plastičnu lutku", bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Skot sada uživa u ljubavi sa Sarom Bauer koja je 12 godina mlađa od njega.

Skot Disik i Sofija Riči
foto: Profimedia

Skot je takođe uživao u ljubavi sa Sofijom Riči koja ga je navodno ostavila jer je zavistan od alkohola.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Skot Disik