NAŠA PEVAČICA JE NEKAD JELA HLEB I MAST, A SAD SE KUPA U LUKSUZU: Udavala se 2 puta, povezivali je i sa MOĆNIM ALBANCEM

Životna priča Dare Bubamare prepuna je zanimljivih detalja.

Celebrities
NAŠA PEVAČICA JE NEKAD JELA HLEB I MAST, A SAD SE KUPA U LUKSUZU: Udavala se 2 puta, povezivali je i sa MOĆNIM ALBANCEM
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folk pevačica Dara Bubamara već decenijama važi za jednu od najvećih estradnih zvezda, a osim blistave karijere, pratili su je i brojni skandali. Važi za izrazito pozitivnu i harizmatičnu osobu. Obzirom da je javna ličnost Dara se uopšte ne libi da iskreno priča o svom detinjstvu i nemaštini, baš i zbog ove svoje iskrenosti osvojila je srca publike.

Rođena je 21. maja 1976. godine u Novom Sadu, a već u osnovnoj školi imala je interesovanje za muziku. Učlanila se u hor i sa 11 godina je počela da učestvuje na manifestacijama kao što je Muzički tobogan gde je pevala i imitirala poznate ličnosti, a već tada je osvojila srca publike.

Dara Bubamara
foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

"Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim restoranima i da "jurim" luksuz! Letujem na Mikonosu, u Dubaiju... Biram samo skupe hotele, gde nekad provedem i samo nekoliko sati jer odmah letim dalje. Kupujem dobre automobile i markiranu garderobu. I najbitnije je što nikad nisam imala sponzore da mi iskeširaju 100.000 evra za album, sve sam sama stvorila! , ispričala je Dara za domaće medije.

Prisetila se i momenata iz mladosti kada roditelji nisu imali da joj daju novac:

"Sećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: "Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu." Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Borila sam se da budem na vrhu i uspela sam! I ne žalim pare nikad! Ima ljudi sa estrade koji zarađuju dobro, ali ne troše na luksuz kao ja."

Dara je pet godina bila u braku sa biznismenom Lazarom Dugalićem Lakijem, a 2007. godine pevačica je upoznala srpskog biznismena Milana Kesića koji živi u Parizu. Nastupala je u njegovom lokalu i posle šest meseci zabavljanja su se verili, piše Espreso.

Priredio joj je iznenađenje i organizovao je večeru i vatromet na Petrovaradinskoj tvrđavi, kao i ogroman poklon kod sata.

Trećeg avgusta 2008. godine par se venčao u novosadskom hotelu „Park“ u kome je bilo 500 zvanica.

Darina i Milanova svadba se smatra svadbom veka i procenjuje se da je u nju uloženo oko 120.000 evra.

Dara Bubamara, Milan Kesić
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ona je takođe bila u ljubavnoj vezi sa dve decenije mlađim muškarcem, Markom Dujakovićem Tonijem. Zanimljivo je da je Darino ime povezivano i sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Dara Bubamara
foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Naime, pevačica je pre par godina gostovala u Poreču, gde je odsela u hotelu kontroverznog biznismena. Tako je Ćazim za Daru i njeno društvo obezbedio predsednički apartman i vozali su se njegovom jahtom. Mediji su tada pisali da je Dara sa njim, ali ona to nikada nije potvrdila.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs