BRAK IM BIO NA KLIMAVIM NOGAMA, A NAJZGODNIJA SRPKINJA MU SVE OPROSTILA: Pričalo se da je našoj pevačici "skinula" muža

Žena Peđe Jovanovića govorila je otvoreno o pomirenju sa pevačem i otkrila zanimljive detalje.

Celebrities
BRAK IM BIO NA KLIMAVIM NOGAMA, A NAJZGODNIJA SRPKINJA MU SVE OPROSTILA: Pričalo se da je našoj pevačici "skinula" muža
Foto: Printscreen Instagram/ anajovanovic1

Slavni pevač Peđa Jovanović nedavno je otkrio kako je zbog svojih poroka zapostavljao ženu, te da je zbog toga njegov brak bio na klimaim nogama, kao i da mu je žena konačno sve oprostila.

Naime, njegova supruga Ana Jovanović trpela je mnogo, a u jednom treutku rešili su da stave tačku na emotivni odnos. Uprkos tome što nisu zajedno, Peđa i Ana se nisu razveli, a pevač je nedavno gostujući u emisiji Magazin In otkrio da radi na tome da mu supruga oprosti i da izglade nesuglasice.

Peđa Jovanović
foto: Kurir/ Damir Dervišagić

- Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol... Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima... Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas - rekao je Peđa u emisiji Magazin In i dodao:

Peđa Jovanović, Ana Jovanović
foto: Printscreen Instagram/ pedjajovanoviic

- Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preoboleo, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja... ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje... Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim.

Sada se oglasila i Ana, te otkrila da je njihov odnos sada jači nego ranije.

Ana Jovanović
foto: Printscreen Instagram/ anajovanovic1

- Svako ima svoju priču i nismo svi u istoj situaciji. Mogu da pišem samo u svoje ime. Naš odnos je sada neuporedivo jači, kvalitetniji i negujemo ga više nego ikada.

- Mi smo prošli sve ono najgore što jedan par može proći i to nas je samo ojačalo. Često u razgovoru sa drugaricom kažem da bih baš sve isto da mogu da vratim vreme, jer su sve to lekcije koje su nas naučile mnogim stvarima i bez kojih naš odnos sad ne bi bio ni približno ovakav kakav je - istakla je na svom Instagramu.

Peđa i Ana imaju troje dece, a ona je u februaru ove godine otkrila da ju je pevač zaprosio posle svega 12 dana poznanstva.

Zanimljivo je da su nedavno kružile glasine da Ana ima aferu sa Duškom Tošićem, te da je ona zapravo bila razlog zbog kojeg su se Jelena i Duško posvađali. Međutim, Karleuša se tada oglasila na Instagramu, te demantovala glasine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs