"ISTINA JE, VARALA SAM": Naša pevačica je do 18. godine živela u golubarniku, "Dok me tukao mislila sam da me voli"

Pevačica Goca Tržan priznala je javno da je varala nekadašnjeg partnera, a, kako ističe, to se desilo pre mnogo godina

Celebrities
19:56h Autor:
"ISTINA JE, VARALA SAM": Naša pevačica je do 18. godine živela u golubarniku, "Dok me tukao mislila sam da me voli"
Goca Tržan, Foto: preentscreen/Youtube

Goca Tržan, poznata pevačica, javno je priznala da je nekada varala svog tadašnjeg partnera, naglašavajući da se to dogodilo pre mnogo godina. Ovo priznanje je došlo kao deo njenog otvorenog razgovora o životnim situacijama koje su uticale na njenu muziku.

Govoreći o svojim pesmama, Goca je istakla da se ne može svesti na jednu pesmu, jer mnoge od njih sadrže različite delove njenog života, posebno one koje su povezane sa ljubavnim iskustvima i emotivnim izazovima.

Raša Novaković i Goca Tržan
foto: Kurir/Dragana Udovičić

"Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno mnogo delova mog života. Znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pesmu i album "Zagrli" raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! Istina je, varala sam partnera. (smeh) To je to... Bila sam devojka, igrala sam se" kazala je Goca Tržan za Blic.

Jedna od njenih pesama, "Srećo nečija", ima poseban emotivni naboj jer je nastala tokom faze razvoda u njenom životu. Ona povezuje tu pesmu sa svojim emotivnim stanjem tokom tog perioda, naglašavajući da je njeno dete, koje je proizašlo iz te veze, nešto najlepše što joj se desilo. Čak i pesma "Konobarice", iako veselog tona, ima svoje korene u njenom ličnom iskustvu. Goca objašnjava da pesma odražava njen veseli karakter, ali isto tako priznaje da ima i tamnu stranu.

Pevačica je otvoreno podelila da ima svoju tamnu stranu, opisujući je kao "jako tamnu". Otkriva da je dupli Rak u horoskopu, karakterišući svoju emocionalnost kao tešku i zahtevnu. Ističe da traži mnogo pažnje, ukazujući na svoju duboku emocionalnu vezanost za različite aspekte svog života.

Goca Tržan
foto: preentscreen/Youtube

Ovo otvoreno priznanje Goca Tržan je podelila u intervjuu za podkast "Život na note", dajući svojim fanovima uvid u raznolikost i kompleksnost njenog života i emocija.

- Pesma "Žena za jednu noć", kad sam je čula, rekla sam: "Ovo je moja stvar, gotovo". Ja tako osećam pesme - zaključila je Goca tom prilikom.

Uvek krajnje iskrena, Goca Tržan nije krila da je odrasla u skromnim uslovima, ali sigurna je da su ljubav i nežnost koje je ponela iz roditeljskog doma nešto najvrednije čime može da se pohvali.

‒ Moji roditelji su stvarali zajedno, rasli su zajedno, nisu imali ništa. Živeli su u jednoj sobici kod tetka-Ljube. Onda je moj tata dobio stan od vojske, od 42 kvadrata, na osmom spratu bez terase. Zvali smo ga golubarnik. U tom stanu sam sa svojom porodicom živela do 18. godine ‒ ispričala je svojevremeno jedna od najpopularnijih pevačica na pop-sceni.

Svojevremeno je ispričala kako je imala problema sa zlostavljačem.

"Da se razumemo, ne radi se o mom bivšem mužu", kaže Goca aludirajući na Ivana Marinkovića. Tuga, neverica i bol nisu mogle da nadjačaju ljubav, makar ono osećanje za koje je Goca mislila da je ljubav.

"Posle prvog udaraca sam se borila, onda sam otišla, a potom sam se vratila. To je isprva bilo koškanje, unošenje u facu i onda davljenje. Nije ni bilo jutra pošto nisam spavala. Bilo je strašno, to je bila ozbiljna patologija. U nekim trenucima nas je ta agresija spajala na neki način, misliš da je to ljubav, a izvinjava ti se da više nikada to ne bi uradio", priča Goca i dodaje:

"Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli. U stvari, mislila sam da će me zavoleti ako ga promenim. Ali onda sam shvatila da nijedna žena neće uspeti da promeni muškarca." Uprkos svemu, ona zlostavljača nije prijavila, rekla je Goca za Kutak.net.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs