DOK SE U TANGAMA NA PRAGU 6. DECENIJE ŠETA ISPRED MILIJARDERA: Viktorija od svog muškarca zahteva samo jedno

Ako se pitate kako izgleda žena koja na pragu 6. decenije uživa s milijarderom, dovoljno je samod da pogledate Viktoriju Silvsted.

Celebrities
13:46h Autor:
DOK SE U TANGAMA NA PRAGU 6. DECENIJE ŠETA ISPRED MILIJARDERA: Viktorija od svog muškarca zahteva samo jedno
Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Švedski supermodel Viktorija Silvsted uhvaćna je u zanosnom izdanju, dok je uživala na plaži sa svojim dečkom Morisom Dabahom u Majamiju. U prvom planu bila je Birkin torba, čija cena se kreće oko 20.000 dolara. Inače, ovakve komade mogu da priušte samo ekstremno bogati ljudi.

Zanimljivo je da se Viktorija od svog poslednjeg pojavljivanja u javnosti mnogo promenila, dok su na njenom telu evidentni tragovi starenja, koje je ona godinama vešto prikrivala. Mnogi su komentarisali da joj ne pristaje ponašanje jedne klinke, budući da je na pragu 6. decenije.

Viktorija Silvstedt, Viktorija Silvested
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Viktorija često dobija komentare na račun svoje ljubavne veze sa milijarderom. Naime, mnogi komentarišu da jue sa njim samo zbog novca, a kao prepreku njihovoj ljubavi, vide činjenicu da je Viktorija za dve glave viša od milijardera, kao i to da izgleda daleko mlađe od njega.

Viktorija Silvested, Viktorija Silvstedt
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Atraktivna Šveđanka nikada nije skrivala da voli glamurozan stil života, a poznato je da je oduvek bila u vezama sa bogatim i uticajnim muškarcima. Mnogi bi pomislili da je novac jedina stvar zbog koje je Viktorija bila sa moćnim muškarcima, međutim, njen materijalni status je uvek bio dobar.

Viktorija je nekadašnja Plejboj zečica, a često se nalazila u društvu ozloglašenog Hjua Hefnera.

1 / 11 Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Viktorija Silvstet je rođena u selu Šeleftehamn u severnom delu Švedske. Ima stariju sestru i mlađeg brata. U mladosti je bila posvećena jahanju i želela je da postane veterinar.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs