RASTURILA BRAK OD 22 GODINE ZBOG ČOVEKA KOJI OBOŽAVA GRUPNJAKE: Prvo ga baš ismejala, pa zavela kad je postao NAJMOĆNIJI

Buran ljubavni život prve dame Argentine prepun je skandala, ali ljubav sa Havijerom Milevijem opisuje kao egzotičnu.

Celebrities
15:02h Autor:
RASTURILA BRAK OD 22 GODINE ZBOG ČOVEKA KOJI OBOŽAVA GRUPNJAKE: Prvo ga baš ismejala, pa zavela kad je postao NAJMOĆNIJI
Buran ljubavni život prve dame Argentine, Foto: Printscreen Instagram / soyfatimaflorez

Čuvena komičarka Fatima Florez bila je do sada poznata po popularnom porodičnom šou koji je vodila, kao i po fenomenalnim imitjaciama, te nije zaobišla ni sadašnjeg partnera, inače novog predsednika Argentine Havijera Mileja. A akon ubedljive pobede muža na izborima, ponosno je zauzela mesto prve dame.

Međutim, lepa Argentinka ima veoma burnu prošlost iza sebe, a i novi predsednik ne može baš da se pohvali smernim ponašanjem. Naime, ljubav je planula decembru 2022. godine tokom njihovog gostovanja u tok šou Mirte Legrand.

- Previše si sam za svoju važnu ulogu - poručila mu je tada Fatima.

U oktobru su i potrvrdili da uživaju u romansi.

- Počeli smo da razgovaramo na Instagramu i počeli smo da se viđamo. Došlo je veoma prirodno.

Par je svoju ljubav opisao kao "egzotičnu" i baš nje je Fatima ostavila supruga za skojim je provela 22 godine. Zvanično se odvojila od bivšeg muža na svoj rođendan u februaru – uporedivši to sa istorijskom bitkom kod San Lorenca 1813. Gotovo odmah se pohvalila na društvenim mrežama, a novom izabraniku je bila neizmerna podrška i tokom političke kampanje.

Istom merom joj je uzvratio i Milevi, koji je tokom glasanja objavio sliku svoje devoje uz opis:

"Moja LJUBAV Fatima Florez već je glasala...!!! ŽIVJELA JE*** SLOBODA."

Ko je, zapravo, Fatma?

Rođena je u februaru 1981. godine i odrasla je u Olivosu, na periferiji Buenos Ajresa. Veruje se da je glumičin otac Oskar radio kao arhitekta, dok je njena majka Marta bila nastavnica geografije. Par ima tri ćerke, a razveli su se kada je Fatima imala devet godina. U razgovoru za "Clarin" 2014. godine, Fatima je rekla da je mogla da vidi predsedničku vilu, gde će njen dečko sada biti smešten, iz svog doma kao dete i primetila je da helikopteri uvek dolaze i odlaze.

U intervjuu za "Infobe" 2019. godine, Fatima je otkrila kako je prvi put otkrila svoj talenat za glumu kada je bila u osnovnoj školi. Kao tinejdžerka, glumica se borila sa slikom o sebi i razvila anoreksiju nakon razvoda roditelja. U intervjuu sa Pampitom Ardohain 2018. godine, Fatima – koja je kao tinejdžerka imala 40 kilograma – rekla je: "Skrivala sam to, posebno od roditelja, kada bi me pitali da li sam jela - lagala bih..."

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / soyfatimaflorez

Kada je imala 17 godina, Fatima je postala plesačica i pojavila se u produkcijama muzičara Pepita Cibriansa. Tri godine kasnije, Fatima se pridružila bendu Las Primas i preselila se u Peru radi posla gde je upoznala svog bivšeg muža Norberta Markosa, koji je skoro 20 godina stariji od nje. Venčali su se 2001. godine.

Paru su se putevi ukrstili kada se bend pojavio u hit humorističkoj seriji "La Paisana Jacinta". Upravo je Norberto prepoznao njen talenta, te joj pomogao da se probije u svetu šoubiznisa.

- Bio sam jedini koji je verovao u nju. Čak ni ona nije verovala u sebe, a mi nismo imali ni centa tada - rekao je nedavno.

Slavu u Argentini stekla je zbog svog imitiranja tadašnje potpredsednice Cristine Fernandez de Kirchner.

Ekscentrična strana novog predsednika

Do pre samo nekoliko godina bio je politička nepoznanica, a zatim je 2021. izabran u argentinski parlament kao član "La Libertad Avanza", odnosno libertarijanskog saveza ‘Sloboda dolazi‘.

Pre pet godina iznenada je okušao sreću u televizijskim emisijama, a producenti su brzo shvatili da se gledatelji ne mogu zasititi njegovih suludih tvrdnji o njegovoj seksualnoj izdržljivosti, kao i o drskim političkim stavovima. Otvoreno je govorio i o se*su u troje.

S ponosom je izjavio i da je nekada bio instruktor tantričkog se*sa - sporog, meditativnog oblika spolnog snošaja koji se temelji na istočnjačkim filozofijama gdje krajnji cilj nije orgazam, već uživanje u procesu, prenosi Daily Mail.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs