ZNALA JE U ŠTA SE UPUŠTA, ALI NA JEDNU STVAR NIJE RAČUNALA: Tretirao je kao robinju, danima nije nosila donji veš

Mnogi se pitaju u kakvom su odnosu Kanje Vest i Bjanka Censori, nakon što mu je postala kao robinja.

Celebrities
Autor:
ZNALA JE U ŠTA SE UPUŠTA, ALI NA JEDNU STVAR NIJE RAČUNALA: Tretirao je kao robinju, danima nije nosila donji veš
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kontroverzni reper Kanje Vest (46) i njegova supruga Bjanka Censori navodno rešili da naprave pauzu, jer je njoj navodno dosadilo da je reper konstantno kontroliše, preneo je The Sun.

Kanje Vest je dao instrukcije svojoj ženi Bjanki Censori da "nikada ne govori" - i izdao je niz pravila po kojima će živeti, uključujući određenu hranu koju može da jede i šta može da nosi.

- Njena porodica nikada nije obožavala Kanjea, a oni koji su joj bili bliski pitali su se da li je udaja za njega bila prava odluka - rekao je izvor za The Sun.

Kanje Vest
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Na pauzi su od sredine oktobra i sada mu je jedini fokus muzika. Stvarno želi objaviti ovaj novi album s Ty Dollar $ignom. Kanje je teška osoba, a Bjanka je bila jedna od najstrpljivijih osoba koje su ikada imale posla s njim - dodao je izvor.

Bjanka i Kanje venčali su se u decembru prošle godine, nakon što se definitivno rastao od Kim Kardašijan. Par je od tada nerazdvojan, a veliku pažnju privukli su svojim neuobičajenim ponašanjem na ulici.

Bjanka Censori, Kanje Vest
foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije tajna da je slavni reper potpuno izgubio kontrolu nad sobom od trenutka kad je saznao da ge Kim Kardašijan ostavlja. Čini se da je njegova mentalna bolest koja mu je dijagnostikovana još dok je bio sa starletom u braku znatno uznapredovala.

1 / 15 Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Budući da Kanje nije mogao da se nosi sa razvodom od Kim Kardašijan, pravio je niz skandala i prestupa u javnosti, a veza sa Bjankom potsala je predmet komentara. Navodno, Bjanka mora da radi sve što slavni reper kaže, te su shodno tome šetali ulicom u odevnim kombinacijama koje su izazvale veliku pažnu. Bjanka je u par navrata polugola izlazila na ulicu, dok je Kanje šetao bos.

Čini se da njegovo skandalozno i kontrolišuće ponašanje nije mogla da podnese ni Bjanka.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs