NE ŽELI DA ŽIVI PO MAJČINIM BAHATIM PRAVILIMA: Ćerki najpoznatije starlete se ogadio luksuz, dete gledaju kao izroda

Kim je bez zasluženog razloga postala popularna, ali je uspela da postane jedna od najuticajnijih osoba na svetu koju prate stotine miliona ljudi

Celebrities
13:36h Autor:
NE ŽELI DA ŽIVI PO MAJČINIM BAHATIM PRAVILIMA: Ćerki najpoznatije starlete se ogadio luksuz, dete gledaju kao izroda
Kanje vest, Foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kim Kardašijan je otkrila da njen bivši suprug, Kanje Vest, vodi znatno jednostavniji život u novom stanu. To je postalo posebno iznenađenje jer je njihova ćerka Sever izrazila veću naklonost prema očevom domu, gde nema luksuza poput obezbeđenja, dadilja ili kuvara.

Kanje se oženio Bjankom Censori u decembru 2022, što je izazvalo interesovanje širom sveta. Njihov način života privukao je pažnju medija i javnosti.

Kim Kardašijan
foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Otkriveno je da Kanje Vest sada živi u stanu oslobođenom od luksuza i sigurnosti nakon napuštanja vile u Kalabasasu. Kim je u poslednjoj epizodi porodičnog rijaliti šoua izjavila da Sever preferira jednostavan život kod oca.

Par je privukao pažnju medija svojim neobičnim postupcima, uključujući i situaciju kada su im zabranili pristup venecijanskoj brodarskoj kompaniji zbog incidenata tokom plovidbe. Ranije su živeli u luksuznom stanu u zapadnom delu Los Anđelesa, koji su iznajmljivali za 20.000 dolara mesečno.

Porodica, Kim Kardašian, Kanje Vest, Deca
foto: Profimedia

Kanje je zaustavio izgradnju svoje vile u Malibuu vredne 60 miliona dolara nakon raspuštanja svoje građevinske kompanije, uzrokovanog finansijskim problemima izazvanim javnim izjavama koje su bile predmet antisemitskih kontroverzi. Susedi u Malibuu su izvestili TMZ-u da se vila raspada jer mesecima nisu videli nikoga prisutnog na toj lokaciji.

Upravo je izvešteno da su antisemitski incidenti doveli do gubitka od oko 1,6 milijardi dolara Kanje Vestove neto vrednosti, a time je izbačen sa Forbsove liste milijardera, kako je nedavno objavio CBS News.

Osim poseda u Calabasasu, Kanje takođe poseduje prostrano imanje u Vajomingu, gde je provodio veći deo vremena tokom završnih dana svog braka sa Kim.

U novoj epizodi rijalitija, cela porodica se okuplja u Palm Springsu za vikend tokom Uskrsa. Kim inicira razgovor o roditeljstvu sa Kortni Kardašijan, pominjući izazove koje je imala s najstarijom ćerkom Sever, koja pokazuje preferenciju prema Kajnijevom stanu umesto Kimine vile u Calabasasu.U jednom delu, sestra Kortni priznaje da deca govore slične stvari o kući njenog bivšeg partnera, Skota Disika.

Deca izražavaju slične preferencije i kod Skota, tvrdeći da je tatin dom bolji od majčinog. Takođe ističu da iako nije prevelika, atmosfera je prijatnija. Kortni dodaje kako sve to može biti rezultat roditelja koji su više angažovani.

Kim deli da deca kažu kako samostalno pripremaju hranu, a ona ističe da nije po takvom modelu vaspitala decu i da ponekad ima utisak da je njena ćerka "izrod".

Kim kaže da postoji izazov kada svako dete želi različit doručak, ali da pokušava da organizuje svoje vreme i da razmišlja o tome da doručak uvek bude drugačiji i raznovrstan.

U razgovoru između Kim i Kortni, one dele svoja iskustva o odgoju dece.

Kortni ističe da je prepoznala svoje obrasce ponašanja i radila na sebi kako bi se promenila. Kim je govorila o izazovima koje doživljava u odnosu sa decom.

Kim kaže da želi da se promeni i da više pažnje posveti deci. Iznenadilo ju je što njena ćerka Sever želi da provodi više vremena kod oca.

Kim Kardašijan
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kortni ističe da preferira blaži pristup u odnosu sa decom, shvatajući da je pristup iz ljubavi bolji. Kim se slaže, ali priznaje da ponekad koristi oštriji ton i energiju kada se situacija u kući izmakne kontroli. Ona primećuje razlike između sebe i Kortni u pristupu vaspitanju.

Kim i Kanje imaju četvoro dece i nakon razvoda nakon osam godina braka, Kim govori o tome kako se njih dvoje razlikuju u pristupu roditeljstvu.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Kanjeova uspešna karijera u muzici i modi pretrpela je teške udarce prošle godine zbog niza kontroverznih izjava s antisemitskim konotacijama. Prvo je upao u problem u oktobru 2022, kada je na Tviteru izneo neprimerene komentare, nakon čega je kasnije izazvao pažnju izjavom u kojoj je hvalio Adolfa Hitlera tokom gostovanja na jednom teoretičaru zavere.

Kao rezultat toga, izgubio je značajne poslovne saradnje s kompanijama poput Adidas-a, otpušten je od strane agencije CAA i muzičke etikete Def Jam, dok su prestižni modni brendovi kao što su Balenciaga i Vogue odlučili da se udalje od njega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs