NAJPOŽELJNIJA ŽENA NA SVETU PROGLAŠENA JE MUŠKARCEM GODINE: Frajeri se lomili oko nje, sad ne mogu ni vodu da joj donesu

Čuvena starleta, Kim Kardašijan proglašena za Muškarca godine, a titulom se pohvalila na Instagramu.

Celebrities
12:38h Autor:
NAJPOŽELJNIJA ŽENA NA SVETU PROGLAŠENA JE MUŠKARCEM GODINE: Frajeri se lomili oko nje, sad ne mogu ni vodu da joj donesu
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena starleta, Kim Kardašijan proglašena je muškarcem 2023. godine. Naime, proslavljena preduzetnica zvezda je naslovnice GQ-ova 28. izdanja Muškarci godine.

Časopis ju je proglasio i mogulom godine zbog njene poduzetničke moći. Kim je vlasnica brenda oblikujućeg donjeg veša SKIMS, vrednog 4 milijarde dolara, koji je nedavno dobio mušku liniju i postao službeni sponzor NBA-a.

Kim Kardašijan
foto: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Htela sam da i muškarci vide oko čega se digla tolika prašina", objasnila je Kim za GQ, a u opsežnom intervjuu govorila je i o svom razvodu od Kenje Vesta, odgoju četvero dece te pokojnom ocu Robertu Kardašijanu, zbog kojeg je odlučila da se školuje za advokaticu.

Zanimljivo je da je Kim za naslovnicu pozirala u muškom odleu, a uprkos tome izgledala je zanosno i seksi.

"Zdravo! Ja sam GQ-ov muškarac godine", pohvalila se na svom profilu na Instagramu, gdje je prati više od 360 miliona ljudi.

1 / 9 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Mnogi muškarci zavide slavnoj starleti na postignutom uspehu, a retko koji može da joj parira, budući da je uspela od svog imena da napravi imperiju. Takođe je zanimljivo da mnogi uzdišu za njom i da se otimaju za mrvu njene pažnje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs