OVAKO SE HRANE DECA NAJBOGATIJE STARLETE: Ono što oni jedu, srpska deca ni u ludilu ne bi okusila

Mnogi se pitaju kako se hrane deca najbogatije starlete na svetu, budući da postoje uverenja da im je sve dozvoljeno.

Porodica
16:38h Autor:
OVAKO SE HRANE DECA NAJBOGATIJE STARLETE: Ono što oni jedu, srpska deca ni u ludilu ne bi okusila
Foto: Profimedia

Najpoznatija starleta, Kim Kardašijan vodi poseban stil života koji se dosta razlikuje od života ostalih ljudi. Velika slava i novac diktiraju i poseban način života, a mnogi se pitaju kako se njena deca privikavaju na to budući da postoje uverenja da uživaju u luksuzu.

Međutim, postoje stroga pravila koja deca Kim Kardašijan i Kanjea Vesta moraju da poštuju. Osim toga, način na koji se njena deca hrane mnoge je iznenadio.

Naime, na slikama koje su se nedavno pojavile vidi se kako majka i ćerka prave je suši i prženu piletinu u svojoj kuhinji, dok je u jednom trenutku destogodišnjakinja odlučila da je pojede veliki zalogaj neoljuštenog crnog luka.

Kim Kardašijan
foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Možeš li da jedeš tako?" upitala je Kardašijan dok je njeno najstarije dete žvakalo ljuto povrće. "Želiš li malo?" - upitala je Nort svoju mamu dok je grickala luk. "Ne hvala. Samo ćeš jesti luk kao jabuku?"

1 / 7 Foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čini se da njena deca pretežno jedu povrće, budući da se Kim Kardašijan nedavno pohvalila na Tviteru svojim ogromnim frižiderom u kojem se pretežno može videti povrće.

Takođe je zanimljivo da je Kim, poput Kortni Kardašijan, zabranila svima da pred njenom decom koriste reč "debeo". Više puta je istakla kako želi da njena deca imaju samopouzdanje i budu zadovoljna svojim izgledom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs