BOGATAŠICA PROSLAVILA 43. ROĐENDAN, A SVI JOJ ZAMERAJU JEDNU STVAR: "Lovatore ne zanima šta je ispravno, NOVAC JE BITAN"

Kim Kardašijan je proslavila svoj 43. rođendan u društvu najpoznatijih i najbogatijih žena Amerike, ali njeni obožavaoci su kivni na jednu stvar

Šuška se
Autor:
BOGATAŠICA PROSLAVILA 43. ROĐENDAN, A SVI JOJ ZAMERAJU JEDNU STVAR: "Lovatore ne zanima šta je ispravno, NOVAC JE BITAN"
Kako izgleda kada bogatašica slavi rođendan?, Foto: WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan je proslavila svoj 43. rođendan glamurozno, kako se to inače i očekuje od nekog ko je "poznat zato što je poznat". Rijaliti zvezda i jedna od najbogatijih Amerikanki, u restoranu na Beverli Hilsu okupila je nekoliko izuzetno uspešnih žena kao što su Hejli Biber, Loren Sančez, verenica Džefa Bezosa i Ivanku Tramp, ćerku Donalda Trampa.

E to je ono što je razbesnelo njene obožavatelje. Iako je Kim bila pristalica lika i dela Donalda Trampa, to su joj nekako oprostili, ali sada su njene društvene mreže zatrpane komentarima besnih obožavaoca:

"Novac je novac i bogataše ne zanima politika. Na kraju krajeva, dušo, svi su oni na istom čamcu..."

Kim Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

Pored slavnih i moćnih žena, na rođendan rijaliti zvezde došle su i njene sestre: Kloi Kardašijan, model Kendal Džener, Kajli Džener i majka Kris Džener.

Najstarija sestra Kortni Barker nije došla na proslavu zbog trudnoće, ali mnogi spekulišu da je ipak razlog svađa između dve sestre.

Za ovu priliku Kim je obukla usku crvenu haljinu koja je pokazala zavidnu figuru rijaliti zvezde. Iako se godinama borila sa viškom kilograma, Kim je napokon uspela da težinu i izgled dovede do savršenstva, a mnogi sumnjaju da za to koristi nedozvoljene supstance poput lekova za dijabetičare.

Kim Kardašijan
foto: WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs