NAŠ PEVAČ NIKAD NIJE KRIO DA JE SUPRUGU RADO VARAO: "To radi 80 posto mojih kolega kada odu na turneju, a žena sve zna"

-"Volim tuđe žene, ali moram da krijem!" šalio se Mile Kitić u jednoj emisiji i tako pokrenuo lavinu glasina

Vip priča
Autor:
NAŠ PEVAČ NIKAD NIJE KRIO DA JE SUPRUGU RADO VARAO: "To radi 80 posto mojih kolega kada odu na turneju, a žena sve zna"
Mile Kitić, Foto: Antonio Ahel/ATA

Mile Kitić osamdesetih godina žario je i palio prostorima tadašnje Jugoslavije i to kao deo famozne petorke Južnog vetra.

Sa njim u toj grupi bila je i Dragana Mirković koja se istakla svojom harizmom, a koja je i dan danas jedna od najuspešnijih srpskih pevačica. Draganu sada možete pratiti svakog vikenda u muzičko plesnom spektaklu "Rame uz rame sa Draganom" samo na Kurir Televiziji.

Pored sjajnog vokala i zavidne karijere, Mile Kitić je u estradnim krugovima poznat i po tome što nekad ozbiljno, a nekad u šali priča o svojim navodnim ljubavnicama.

Iako je sa Martom Savić već godinama u skladnom braku, o njemu ne jenjevaju glasine da je veliki zavodnik. Mada te glasine nikada nisu uništile ili poljuljale njihov brak, Mile ih i danas rado raspiruje.

"Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam. Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne 'izlete'. Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su 'usputne stanice'", otvorio se Mile Kitić prošle godine u emisiji "Premijera vikend specijal".

"Nikada mi nije postavljala pitanja u vezi s tim. Pa nije luda da me to pita, a u suštini zna sve. Pametna je ona žena, sve kapira. Marta zna da je u pravom smislu ona jedina za mene, a sve ostalo je samo deo posla."

Mile Kitić je iza sebe već imao jedan propali brak kada je sreo 14 godina mlađu Martu Savić koja se takođe bavila pevanjem. Kasnije je pričao kako ga je Marta osvojila harizmom, dobrotom i savršenim ponašanjem.

Mile Kitić
foto: Dragana Udovičić

Kada se par venčao, Marta je već bila trudna, a prijatelji su ga zezali kako je oženio ženu zbog papira, jer je ona u to vreme imala nemačko državljanstvo.

Uprkos raznim govorkanjima, koja nikad nisu bila potvrđena, par i dan danas živi u skladnom braku. Marta veći deo godine provodi u Dominikani gde par ima kuću, a Mile joj redovno odlazi nakon brojnih nastupa.

Pored muzike i leših žena, Mile ima još jednu veliku pasiju, a to je tenis. Pevač je rado govorio kako tenis igra sa Harisom Džinovićem i da je upravo taj sport zaslužan za njegovu dobru figuru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs