RAZORILA JE PORODICU ZBOG 30 GODINA STARIJEG: On se na pragu 7. decenije hvali avanturom, a deca za njega neće da čuju

Bred Pit i Ines De Ramon proslavili su prvu godišnjicu veze, a on se još uvek nije odlučio na važan korak

Celebrities
21:36h Autor:
RAZORILA JE PORODICU ZBOG 30 GODINA STARIJEG: On se na pragu 7. decenije hvali avanturom, a deca za njega neće da čuju
Bred Pit, Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bred Pit nedavno je javno potvrdio svoju vezu s Ines de Ramon, nazivajući je svojom devojkom nakon nekoliko meseci diskretnog druženja. Iako par još uvek nije zvanično potvrdio svoju vezu medijima, pouzdani izvori tvrde da je njihova veza ozbiljna i da su oboje izuzetno srećni zajedno.

Izvor blizak paru otkrio je za People da je ovo za Breda prva ozbiljna veza nakon razvoda, što naglašava važnost njihove povezanosti. Bred sada javno predstavlja Ines kao svoju devojku, a izvor dodaje da je ona izuzetno srežna zbog toga.

Ines de Ramon
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je nedavno zajedno prisustvovao 12. Filmskom festivalu Gala u Los Angelesu, gde, iako nisu pozirali za zajedničke fotografije, ostavili su dojam zaljubljenog para. Izvor prisutan na događaju opisao je kako su uživali u međusobnom društvu, smejali se i šalili sa ljudima u svom prisustvu.

Ines i Bred uskoro će proslaviti prvu godišnjicu svoje veze, koja je započela 2022. godine. Iako još nisu zajedno prošetali crvenim tepihom na nekom događaju, mnogi predviđaju da bi se to moglo dogoditi uskoro, s obzirom na njihova zajednička romantična putovanja i druženja s porodicom.

Bred Pit
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor blizak paru otkrio je za Daily Mail da je Brad već upoznao Ines sa svojih šestoro dece koje ima s bivšom suprugom Anđelinom Džoli. Navodno su Ines i deca postali bliski, pružajući podršku Bredu nakon turbulentnog razvoda s Anđelinom. S obzirom na njihovu sreću i sklad u vezi, mnogi se nadaju da će ova ljubavna priča potrajati.

Bred Pit
foto: Profimedia

Ines je inače bivša supruga Pola Veslija (40), zvezde serije 'Vampirski dnevnici' koju obožavaju žene širom sveta.

Dizajnerka i glumac su u septembru objavili da se razvode nakon tri godine braka. 'Odluka je zajednička i doneli smo je pre pet meseci', oglasili su se u saopštenju.

Izvor blizak glumcu rekao je tada kako između Breda i najstarijih sinova "ne postoji baš nikakva veza", a šuškalo se i da se Paks odlučio distancirati od oca, po uzoru na svog starijeg brata Medoksa.

Uz to, početkom ove godine javnost je iznenadio reakcijom na pitanje novinara, kojeg je zanimalo koliko je ponosan na ćerku Zaharu povodom upisa na fakultet.

"Ta deca ne razgovaraju s njim", "On ovo sigurno nije znao", "Upravo je saznao", samo su neki od komenatara koje su obožavatelji pisali na društvenim mrežama.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs