OVAKAV POKLON SE NE KUPUJE SVAKOME: Nećete verovati šta je Bred Pit kupio BIVŠOJ! Pomirenje na pomolu?

Da li će ljubav Dženifer Aniston i Breda Pita ipak imati srećan kraj?

Šuška se
Autor:
OVAKAV POKLON SE NE KUPUJE SVAKOME: Nećete verovati šta je Bred Pit kupio BIVŠOJ! Pomirenje na pomolu?
Bred Pit poklonio kuću Dženifer Aniston?, Foto: Profimedia

Bivši glumački par Dženifer Aniston i Bred Pit za mnoge su bili jedan od najlepših parova na javnoj sceni. Njihov razvod bio je ogroman šok kako za fanove tako i za samu glumicu, koja je razlaz jako teško podnela, naročito kada je otkriveno da je pravi razlog zapravo druga žena.

U pitanju je bila Anđelina Džoli, koju je glumac upoznao na snimanju filma Gospodin i gospođa Smit, koja je tada bila mlada i slobodna, i važila je za jednu od najlepših žena sveta. Sa njom je zasnovao porodicu, rodila mu je četvoro dece, a zajedno su usvojili dvoje.

Ta ljubavna bajka potpuno se raspala kada su se razveli 2019. godine nakon višemesečne i mukotrpne brakorazvodne parnice koju je obeležio niz skandala, tužbi i niskih udaraca.

Osim brakorazvodne parnice, svi su tada pratili reakciju jedne žene - Dženifer Aniston, kojoj je Džolijeva svojevremeno "preotela muža".

Bred Pit
foto: Profimedia

Uprkos svemu i posle svega, Dženifer Aniston i Bred Pit gaje lep odnos i u kontaktu su. Čini se da će tu možda biti i nešto više, a kada je otkriveno šta je glumac kupio bivšoj ženi za rođendan, to je pokrenulo spekulacije o mogućem pomirenju.

Naime, Dejli miror prenosi kako je Bred kupio vilu u kojoj su živeli dok su bili u braku, za neverovatnih 79 miliona dolara i navodno je poklonio Dženifer za rođendan.

U međuvremenu, Dženifer je bila u braku sa Džastinom Teruom, ali je ta ljubav trajala samo dve godine. Pričalo se kako je jedan od razloga za njihov razvod glumičino tajno dopisivanje sa bivšim mužem, prenosi Glossy.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs