OTEČENA, SA ŠTAPOM U RUKAMA NE LIČI NA SEBE: Bila je vrsna lepotica, a onda su je alkohol i jeziva BOLEST UNIŠTILI

Čuvena glumica Ketlin Tarner danas izgleda neprepoznatljivo, a nekad je bila vrsna lepotica.

Celebrities
Autor:
OTEČENA, SA ŠTAPOM U RUKAMA NE LIČI NA SEBE: Bila je vrsna lepotica, a onda su je alkohol i jeziva BOLEST UNIŠTILI
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Legendarna Ketlin Tarner danas ima 68 godina i gotovo neprepoznatljiv izgled. Naime, glumica je vodila buran stil života što se u starosti i te kako odrazilo na njeno zdravlje. Prirodnu lepotu uništila je bolest, tačnije reumatoidni artritis, ali i alkohol.

Nedavno se pojavila na jednomk događaju sa štapom u rukama, a zanimljivo je da uprkos svemu, nije izgubila vedrinu. Holivudska zvezda bila je natečena od lekova i operacija, i tokom vremena je promenila fizički izgled. Sa bolešću je počela da se bori pre više od dve decenije, a tada se spekulisalo da je alkohol kriv za njeno stanje.

Ketlin Tarner
foto: Profimedia

Borba sa bolešću i alkoholizmom

Uprkos svim uspesima, Ketlin se suočila sa mnogim izazovima i teškim životnim okolnostima. Jedan od najvećih izazova sa kojima se suočila bila je borba protiv reumatoidnog artritisa.

Ova bolest, koju prati bol, zapaljenje i ograničeno kretanje i pokretnost zglobova, značajno je uticala na njen život i karijeru. Tada je odlučila da se povuče iz javnosti, a jednom prilikom je objasnila i navela da je zahvaljujući najviše svom izgledu, dospela tu gde je sad i da ne može da zamisli da ne može da se kreće i stoji na nogama.

Ketlin Tarner
foto: Profimedia

- Moje telo je odgovaralo neverovatnim bolom kad god bih pokušala da ga pomerim. Zglobovi na rukama su mi bili toliko otečeni da nisam mogla da držim olovku. Bilo je dana kada nisam mogla da držim čašu i poppijem vodu. Nisam mogla da podignem svoje dete... Stopalo bi mi se nadulo toliko da nisam mogla da obujem bilo šta, a kamoli da hodam obuvena - prisetila se glumica u jednom intervjuu.

Uprkos bolu i fizičkim ograničenjima, Ketlin je hrabro nastavila da radi i sledi svoje umetničke snove. Uspela je da pronađe terapije koje bi je držale u pokretu.

Ketlin Tarner
foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

Pored toga, Ketlin Tarner se takođe suočila sa teškim vremenima u svojoj ličnoj sferi. Borila se sa zavisnošću od alkohola i otkrila je da je alkoholizam postao ozbiljan problem u njenom životu. Ali umesto da se prepusti zavisnosti, kao što to većina radi, odlučila je da potraži pomoć i prođe kroz rehabilitaciju. Bila je izuzetno hrabra i odlučna u oporavku, što joj je omogućilo da prevaziđe svoje zavisnosti i nastavi sa svojim životom.

U jednom trenutku pila je toliko da su je svi izbegavali.

- Počele su da kolaju glasine da pijem previše. Pustila sam druge da misle šta god žele o mom ponašanju i fizičkim promenama. Ljudi su verovali da sam postala teška alkoholičarka. Nisam mogla javno da se borim s njima i verovala sam da je gore ako misle da imam tešku bolest. Zaposlili bi me ako misle da sam pijana jer razumeju alkoholizam, ali neće mi dati posao ako imam misterioznu i strašnu bolest koju ne shvataju. Moj agent Džej i ja smo imali osećaj da je najvažnije da sakrijemo moj reumatoidni artritis od svih - istakla je Ketlin Tarner.

Ketlin Tarner
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uprkos svim ovim izazovima, Ketlin je ostala neverovatno snažna i inspirativna figura u svetu glume. Njen talenat i strast za glumom pomogli su joj da se izdigne iznad teških vremena i nastavi da pruža izvanredne predstave. Iako se suočavala sa teškim životnim borbama, Ketlin je pokazala neverovatnu snagu, hrabrost i odlučnost. Ketlin Tarner je prava umetnica i borac, čija je strast prema glumi prevazišla sve poteškoće na koje je nailazila na svom putu.

Ketlin Tarner
foto: Paul J. RICHARDS / AFP / Profimedia

Lepotica koja je u svet glume ušla kroz pozorište i ušla je u brodvejsku istoriju najveću slavu doživela je tokom osamdesetih godina, pre svega zahvaljujući filmu "Lov na zeleni dijamant" iz 1984. godine.

1 / 9 Foto: Profimedia

Osvojila je dva Zlatna globusa, a bila je nominovana za Oskara i nagradu Toni. Često su je poredili sa slavnom Loren Bekol, što joj je laskalo i dičila se time, a jednom prilikom je čuvenoj divi prišla i rekla joj: "Zdravo, ja sam mlada ti".

Bonus video: "EVO ŠTA SE DEŠAVA NAKON 30 MINUTA OD KONZUMACIJE KOKAINA!" Eksperti: Mladi žele da žive brže, ZAVISNOST NASTAJE POSLE DRUGOG PUTA

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs