"SKINUO JE GAĆE I POČEO DA URINIRA PO ZIDU, A KAD JE ZAVRŠIO...": Bizarno ponašanje KANJE VESTA uzima maha sve više

Imali su kratkotrajnu romansu koju je opisala u svojoj novoj knjizi.

Celebrities
09:56h Autor:
"SKINUO JE GAĆE I POČEO DA URINIRA PO ZIDU, A KAD JE ZAVRŠIO...": Bizarno ponašanje KANJE VESTA uzima maha sve više
Džulija iznela uznemirujuće optužbe na račun Kanje Vesta., Foto: Profimedia

Džulija Foks (33) piše knjigu "Dovn The Drain" u kojoj će se dotaći svoje kratkotrajne romanse sa reperom Kanje Vestom (46) početkom 2022. godine.

Njihov prvi susret se desio u decembru 2021. godine. U svojim uznemirujućim navodima piše o tome kako ju je Kanje "romantično" proganjao putem poruka ali i destina telefonskih poziva pre nego što ju je pozvao da mu se pridruži na novogodišnjoj žurci u Majamiju.

Džulija je tvrdila da je u početku odbila ponudu, ali se predomislila kada je Kanje obećao da će je odvesti na događaj privatnim avionom. Na sastanku u klubu ju je čvrsto zagrlio dok mu je ona ljubila vrat, navodi i glumica Uncut Gems.

Džulija Foks
foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šokirala se kada ju je Kanje izveo napolje do parkinga i otkopčao pantalone da urinira.

Počeo je da piški na zid, a ja sam brzo skočila ispred njega“, priseća se Džulija i dodaje da je vikala na prolaznike da ne fotografišu. „Kada je ponovo zakopčao pantalone, zagrlio me i privuča k sebi, ljubeći me strastveno“, dodala je.

Manekenka je takođe napisala da su se jednom prilikom družili u hotelskoj sobi kada se reper ponudio da plati za intervenciju povećanja grudi, prema odlomcima koje je objavio The Guardian.

„Proveli smo dan igrajući Uno a onda mi je rekao: Platiću ti grudi ako želiš“, rekao joj je. Džulija kaže da je odbila ponudu.

Sada kada se osvrne na sve događaje iz prošlosti shvata da je samo iskorišćena kao pijun kako bi se reper vratio svojoj bivšoj ženi Kim Kardašijan. „To je ponižavajuće“, dodala je Džulija. 'To je stvarno izrazito loša situacija u kojoj sam se našla".

Kanje Vest
foto: Profimedia

U intervjuu za Los Anđeles Tajms prošle nedelje, Džulija je rekla kako je poznatom reperu zapravo poslužila kao marioneta koju je koristio kako bi naudio Kim. Obzirom da je raskid ovog slavnog para u to vreme bio skandalozan Kanje je koristio društvene mreže kako bi uznemiravao Kim.

Džulija ističe da je u nekom trenutku očekivala da bi između njih moglo biti nešto stvarno i razumela ga je u nekom smislu ali on se ipak prema njoj nije ponašao kako je očekivala. „Samo sam se osećala kao njegova mala lutka“, dodala je.

Takođe je nagovestila da je možda stavljena na crnu listu projekata zbog povezanosti sa kontroverznom zvezdom, koju je nekoliko brendova odbacilo nakon njegovih antisemitskih komentara.

„Zasigurno znam da sam bila spremna za određene stvari i projekte i da nisam mogla to da realizujem zbog veze sa Kanjem, to je nekako divlje.'

Kanje Vest
foto: Profimedia

Džulija je takođe rekla da nikada nije previše ulagala u ljubavne romanse, uprkos svoj pažnji. 'To zaista i nije bila velika stvar, ali su drugi ljudi od toga napravili tako veliku stvar."

Nakon raskida sa Kanjeom, Džulija se neko vreme distancirala od muškaraca priznajući da još uvek ne vidi smisao u zabavljanju.'Ta romantizovana ideja o muškarcima više ne postoji.'

Za sada, glavni muškarac njenog života je njen preslatki sin Valentino, kojeg je dobila sa bivšim suprugom Petrom Artemjevim.

Svu potvrdu koju sam ikada mogla da dobijem, dobijam od svog sina — ljubav, intimnost, bliskost. Noću zajedno spavamo. Imam sve to. Ne bih želela da neko dođe i oduzme pažnju ili vreme posvećeno mom sinu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs