BORE SE S VIŠKOM KILOGRAMA, PRODAJU TELO, NAVUKLI SE NA DROGU I PLASTIKU: Kako danas izgledaju spasioci "Čuvara plaže"?

Svi se sećamo kako smo svake nedelje sa nestrpljenjem očekivali da vidimo šta će se dešavati u popularnoj seriji "Čuvari plaže"

Celebrities
Autor:
BORE SE S VIŠKOM KILOGRAMA, PRODAJU TELO, NAVUKLI SE NA DROGU I PLASTIKU: Kako danas izgledaju spasioci "Čuvara plaže"?
Čuvari plaže, Foto: Profimedia

Dok su nas zapleti priče privlačili, zaista smo bili zaljubljeni u velike glumce i glumice kao što su Dejvid Haselhof, Karmen Elektra i Pamela Anderson. Za mnoge naše omiljene bivše spasioce iz serije, njihovi lični problemi i borba sa zavisnošću bili su javno poznati i prikazani u emisijama tokom dana, kao što su "Celebrity Rehab with Dr. Drew" i "Confessions of a Teen Idol".

Čuvari Plaže
foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Definitivno nećete želeti da propustite saznanje šta danas rade 10 najvećih spasilaca iz serije "Čuvari plaže"!

1. Dona Deriko - tada

Pre nego što je postala poznata kao Dona Marko u seriji "Čuvari plaže", Dona Deriko je imala firmu za iznajmljivanje limuzina baziranu u Las Vegasu. 1995. godine, postala je poznata kada je bila prikazana kao model septembarskog izdanja Plejboja.

Dona Deriko
foto: Kathy Hutchins / Zuma Press / Profimedia

To ju je konačno dovelo do njene prelomne uloge u seriji. Pre "Čuvara plaže", Dona se pojavila u epizodama serija "Nesrećno zauvek posle", "Oženjeni... sa decom" i "Visoki talas". Dona je ostala u seriji "Čuvari plaže" dve sezone, a takođe je glumila u 34 epizode spin-off serije "Čuvari plaže noću".

Dona Deriko - Sada Nakon serije "Čuvari plaže"

D'Eriko je radila kao dopisnica i voditeljka emisije "Battlebots" početkom 2000-ih godina. Takođe je igrala u horor filmu "Candyman: Dan mrtvih" iz 1999. godine i pojavila se u brojnim nezavisnim filmovima, uključujući "Intervenciju", "Nemoguću misiju" i "Kako se pravi plus jedan". Dona je takođe imala svoj spa centar u Kalabasasu, Kalifornija, neko vreme. Nedavno je otvoreno govorila o svojoj obnovljenoj katoličkoj veri i učestvovala je u ekspediciji na planinu Ararat u potrazi za smrznutim ostacima Nojeve arke.

Dona Deriko
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

2. Džina Li Nolin - Tada

Pre nego što je patrolirala plažama okruga Los Anđeles, Džina Li Nolin je počela kao jedna od poznatih Lepotica Barkera u kvizu Cena je u redu (The Price is Right) 1994. godine. Nedugo zatim, Nolin se pojavila u sapunici "Mladi i nemirni" kao model po imenu Sandi. 1995. godine, Nolin je dobila ulogu Nili Kapšo (Neely Capshaw) u seriji Spasilačka služba (Baywatch). Nolin je bila član glumačke ekipe od šeste do osme sezone i pojavila se ukupno u 64 epizode.

Džina Li Nolin
foto: The Hollywood Archive / Avalon / Profimedia

Džina Li Nolin - Sada

Godine 1998, Gina Li Nolin je napustila seriju Čuvari plaže, ali se brzo vratila glumi 2000. godine sa svojom sopstvenom TV emisijom pod nazivom Šina (Sheena). Emisija je trajala sve do 2002. godine. 2001. godine, Nolin je pozirala za Božićno izdanje magazina Plejboj, čime je dopunila svoj spisak pojavljivanja u muškim magazinima, uključujući Maxim, Stuff i FHM. Pored čestih pojavljivanja na televiziji, Nolin je i autorka knjige pod nazivom Lepa iznutra i spolja: Pobeda nad bolešću štitne žlezde uz zdrav, srećan i "štitnjačno seksi" život.

Džina Li Nolin
foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

3. Keli Pakard - Tada

Ali pored spasavanja života, Pakard je bila talentovana basista kao Tifani u NBC-jevoj seriji Kalifornijski snovi (California Dreams). Takođe je imala manju ulogu u filmu iz 1991. godine I mislio/la si da su ti roditelji čudni (And You Thought Your Parents Were Weird), kao i gostovanja u epizodama serija Living Dolls, Divne godine (The Wonder Years) i Cvet (Blossom). Od 1991. do 1999. godine, Pakard je tumačila različite likove u seriji Spasilačka služba, a najpoznatija je bila kao Ejpril Giminski (April Giminski).

Keli Pakard - Sada

Tokom svoje glumačke karijere, Keli Pakard se pojavila u dva direktno-na-video filmu, uključujući i spinof serije Čuvari plaže pod nazivom: Bela grmljavina na Glečerskom zalivu (Baywatch: White Thunder at Glacier Bay) iz 1998. godine. Pakard je takođe bila poznata kao voditeljka emisije Veruj ili ne! (Ripley’s Believe It or Not!), gde je redovno donosila bizarne događaje, ljude i priče. Takođe se pojavila u epizodama serija Dečko upoznaje svet (Boy Meets World), Divlji Tornberis (The Wild Thornberrys) i televizijskog filma Opsednutost komšijom (Stalked By My Neighbor).

Keli Pakard
foto: Barry Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

4. Džejson Momoa – Tada

Pre nego što je postao poznat kao hrabri domorodac sa Havaja, "Jason Ioane", Džejson Mamoa je bio samo 19-godišnjak koji je radnio povremeno u surf šopu na Havajima. Momoa je započeo svoju karijeru kao model 1998. godine nakon što ga je otkrio dizajner Takeo Kobayashi. Već u roku od godinu dana, talentovani havajski model već je osvojio titulu Havajskog modela godine i izabran je za voditelja takmičenja Miss Teen Havaji. Godine 1999. dobio je ulogu Jasona Ioanea u seriji "Baywatch: Havaji".

Džejson Momoa
foto: EllenTube / Ferrari / Profimedia

Džejson Momoa – Sada

Tokom 2000-ih godina, Džejson Momoa se pojavio u nekoliko TV emisija i filmova, uključujući "North Shore", "Johnson Family Vacation" i "Stargate: Atlantis". Godine 2011. dobio je ulogu moćnog vođe Khal Droga u popularnoj HBO seriji "Igra prestola". Tokom audicije, Momoa je navodno izveo Haku, tradicionalni maorski ratni ples. Godine 2014. proširio je svoje horizonte režiranjem, pisanjem i produkcijom svog prvog filma, "Road to Paloma". Trebao je igrati Akvamana u produkciji iz 2018. godine.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

5. Aleksandra Paul – Tada

Aleksandra Paul je započela svoju karijeru kao model u Njujorku. Njena glumačka karijera počela je manjim ulogama u televizijskom filmu iz 1982. godine "Paper Dolls", a potom i u kanadskom horor filmu iz 1983. godine "American Nightmare". Prvu veliku ulogu dobila je 1983. godine u horor filmu "Christine". Paul je takođe imala značajne uloge u filmovima "American Flyers", "8 Million Ways to Die" i "Dragnet" pre nego što je dobila najmemorabilniju ulogu u svojoj karijeri kao poručnik Stephanie Holden u seriji "Baywatch".

Aleksandra Paul
foto: THE BAYWATCH COMPANY - Album / Album / Profimedia

Alexandra Paul – Sada

Tokom petogodišnjeg trajanja serije "Baywatch", Alexandra Paul se pojavila i u filmovima, uključujući "Death Train" iz 1993. godine, "Nightwatch" iz 1995. godine, "The Paperboy" iz 1994. godine i "Spectre" iz 1996. godine. Paul se pojavila u 14 filmova mreže Lifetime od 1999. godine i gostovala je u epizodama serija "Melrose Place" i "Mad Men". Nikada je nije shvatala previše ozbiljno; Paul se pojavila u jednoj sceni koja je izbačena iz filma "Borat", imitirajući svoj lik iz "Baywatch", pored svojih uloga u komedijama "Spy Hard" i "Sharknado: The 4th Awakening".

Aleksandra Paul
foto: Presley Ann / Getty images / Profimedia

6. Džeremi Džekson - Tada

Pevač i glumac Džeremi Džekson upoznao jeDejvida Haselhofa na snimanju serije "Baywatch", gde je igrao Hobie Buchanona, sina Haselhofa i ljubavnika Samr Kvin. Bio je deo serije od druge do devete sezone.

Džekson je potpisao ugovor sa Edel records, gde je izdao dva albuma i šest singlova sredinom 1990-ih. Džekson je priznao da je napustio "Baywatch" zbog problema sa zloupotrebom supstanci.

Džeremi Džekson
foto: Collection ChristopheL / AFP / Profimedia

Džeremi Džekson – Sada

Tokom 2000-ih godina, Džeremi se pojavio u brojnim rijaliti emisijama i dnevnim talk show-ima, mnogi od njih su se bavili problemima glumca van ekrana, uključujući probleme sa supstancama.

Džekson je 2017. godine osuđen na 270 dana zatvora zbog nasilnog incidenta iz 2015. godine.

Glumac koji danas ima 41 godinu konačno je stao na svoje noge nakon što je iza sebe ostavio godine i godine borbe sa bolestima zavisnosti. Njegovo problematično ponašanje punilo je stranice tabloida, zbog čega je u jednom trenutku bio najomraženije lice Holivuda. U poslednje vreme ponovo je došao u centar dešavanja zbog bivše supruge, nekadašnje manekenke Loni Vilson, koja je nakon braka sa njim i sloma živaca nestala na dve godine.

7. Nikol Egert - Tada

Nikol Egert je imala blistav početak karijere, avi su joj predviđali velike uspehe, ali je ona povukla neočekivan potez.

Proslavila upravo ulogom u u seriji "Čuvari plaže" kada je imala samo 19 godina. Nekada je bila tiha patnja pripadnicima jačeg pola, a sada su dani slave daleko iza nje. Štaviše, mnogi danas ne mogu ni da je prepoznaju na ulici.

Nikol Egert
foto: United Archives / Profimedia

Nikol Egert - Sada

Veoma retko se pojavljuje u javnosti, a izgled je u potpunosti promenila. Već dugo ima problema sa viškom kilograma, ali se čini da mnogo ne mari za to. Takođe, ni o stajlinzima ne vodi mnogo brige, te su je paparaci nekoliko puta uhvatila izdanju koje deluje zapušteno. Iako je u vreme najveće popularnosti ugradila implantate u grudi, i njih je pre nekoliko godina izvadila.

Nikol Egert
foto: 4CRNS / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

8. Pamela Anderson – Tada

Pamela Anderson prvi put je primećena na video-tabli tokom fudbalske utakmice Canadian Football League ekipe BC Lions, dok je nosila majicu sa logom Labatt’s Beer. Nakon što su je primetili, pivara je odlučila da mladu Pam Anderson angažuje kao zaštitno lice. Anderson se potom pojavila na naslovnici izdanja časopisa Playboy iz 1989. godine i preselila se u Los Anđeles kako bi se posvetila modeling karijeri. Počela je svoju televizijsku karijeru kao Lisa u seriji Home Improvement, pre nego što je nakon dve sezone napustila tu ulogu i postala poznata kao C.J. Parker u seriji Baywatch.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Pamela Anderson – Sada

Anderson je ostala u seriji Baywatch pet sezona od 1992. do 1997. godine. Njena uloga kao C.J. živela je i nakon završetka serije, pošto se njen lik ponovno pojavio u filmu Baywatch: Hawaiian Wedding iz 2003. godine, kao i u TV reklamama DirecTV-a iz 2007. godine. Anderson je takođe imala uloge na velikom platnu nakon Baywatch, pojavljujući se u brojnim filmovima. Učestvovala je u rijaliti emisijama Big Brother, Dancing with the Stars i Dancing on Ice. Anderson je takođe aktivna u raznim aktivističkim naporima.

Pamela Anderson
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

9. Dejvid Haselhof – Tada

Američki glumac Dejvid Haselhof proslavio se ulogom "Miča Bjukenona" u čuvenoj seriji "Čuvari plaže" i tada je dobio armiju obožavateljki širom sveta. Žene su ga obožavale, a on je mogao da bira sa kojom će da bude. Međutim, slava i moć imali su kontraproduktivan uticaj na njega, te je počeo da vodi razvratnički i poročan stil života. David Hasselhoff, poznat kao "The Hoff", trenutno drži Guinnessov rekord za najgledanijeg čoveka na televiziji. Njegova karijera počela je ulogom Dr. "Snapper Foster" u sapunici The Young and the Restless. Tu je ostao od 1975. do 1982. godine. U to vreme, Hoff je takođe igrao Simona u svemirskoj operi Starcrash iz 1978. godine i započeo je pevačku karijeru. Od 1982. do 1986. godine, Hasselhoff je postao poznat po ulozi Majkla Najta u popularnoj NBC seriji Knight Rider.

Dejvid Haselhof
foto: Profimedia

David Haselhof – Sada

Ono po čemu ga mnogo ljudi zna jeste niz skandala koje je ređao u poslednje vreme. Tako je Dejvid u alkoholisanom stanju pre 14 godina u Londonu uništio hotelsku sobu i udario lekara, a pre toga je u javnost dospeo video na kojem pijan na podu kupatila pokušava da jede hamburger.

Razvodi i alimentacije doveli su ga do ivice bankrota, a iz lošeg psihičkog stanja izvukla ga je veza sa Hejli Roberts sa kojom je već sedam godina i koja je čak 29 godina mlađa od njega. Na leto 2018. godine on i Hejli Roberts su izgovorili jedno drugom sudbonosno "da"

Dejvid Haselhof
foto: Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bili Varlok– Tada

Sin kaskadera, Bili Varlok oduvek je bio zainteresovan za glumu. Njegov prvi posao u Holivudu dobio je nakon završetka srednje škole. Njegov otac mu je obezbedio posao kaskadera u jednoj epizodi serije Mork & Mindy. Producent te epizode, Garry Marshall, kasnije je angažovao Warlocka u desetoj sezoni serije Happy Days. Pre nego što se pridružio seriji Baywatch kao Eddie Kramer, Warlock se pojavio u serijama kao što su Days of Our Lives, ABC Afterschool Special i 21 Jump Street.

bili varlok
foto: United Archives / IFTN / United Archives / Profimedia

Bili Varlok – Sada

Varlokov lik Eddie Kramer bio je deo prve tri sezone serije Baywatch, kao i filma iz 2003. godine, Baywatch: Hawaiian Wedding. Warlock je napustio seriju s više od samo još jednog podatka u svom glumačkom portfoliu, jer je bio veren sa svojom bivšom koleginicom, Erikom Eleniak, tokom kratkog perioda. Nedavno se Warlock pojavio u epizodama serija The Young and the Restless, Damages, As the World Turns i One Life to Live.

bili varlok
foto: United Archives / IFTN / United Archives / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs