SRPSKI ŠEIK ŽENI ZABRANIO DA RAĐA, A RAZLOG - BIZARAN: Ispred vile vozni park od pola miliona, svi pričaju da su PROPALI

Svi se pitaju šta se sada dešava sa srpskim Kardašijanovim i zašto su tako brzo nestali sa malih ekrana

Celebrities
12:54h Autor:
SRPSKI ŠEIK ŽENI ZABRANIO DA RAĐA, A RAZLOG - BIZARAN: Ispred vile vozni park od pola miliona, svi pričaju da su PROPALI
Adaktar, Foto: preentscreen/Instagram

Prošle godine u ovom periodu Adam Adaktar je čini se, preko noći, postao glavna zvezda na Balkanu. Pogotovo kada je počeo njegov porodični rijaliti šou "Adaktarovi" koji prati dogodovštine kako samog "boga obrva", tako i njegove porodice, a format programa bio je slučan seriji koja je proslavila sestre Kardašijan.

Adam Adaktar je za kratko vreme postao glavna zvezda na Balkanu. Pogotovo od kako je počeo sa prikazivanjem rijaliti šou "Adaktarovi" koji prati dogodovštine kako samog "boga obrva", tako i njegove porodice, a format programa veoma je sličan seriji koja je proslavila sestre Kardašijan.

Međutim, odjednom su nestali bez traga i glasa. Sada se svi pitaju gde su i šta rade srpski Kardašijanovi?

Prema poslednjim informacijama, posle rijalitija su se povukli iz javnosti, Adam je i dalje u funkciji "boga obrva", a njegova supruga Anđela je posle trećeg porođaja dovela liniju do savršenstva. I dalje žive na visokoj nozi, mogu da priušti sve što žele... takoreći, žive "američki san" na srpski način.

Zašto su Adaktarovi nestali iz javnosti?

Kako su rekli u jednom intervjuu za Blic, oni sada planiraju da se posvete svom biznisu i imaju u planu selidbu u Dubaji.

"Imali smo turbulentan period. Selimo se za Dubai i tamo će biti nastavak našeg rijalitija. Prioritet nam je biznis, kozmetika. Svakoga će da zanima kako se jedna srpska porodica snalazi u Dubaiju. Tamo smo otvorili firmu, kuću smo uzeli u tamošnjem Dedinju, ali mnogo je bolje nego naše Dedinje, luksuznije. Krajnji cilj nam je Amerika, i onda će nam Bijonse biti drugarica."

Pisalo se i da ima vozni park od pola miliona evra.

Alis Adaktar, Adam Adaktar
foto: Printscreen Instagram / Alis Adaktar

Adaktarovi su propali pre nego što su i počeli?

Čini se kao da eksperiment njihovog rijalitija nije uspeo, u prilog tome ide činjenica da u terminu u kom su se emitoval Adaktarovi, prošle godine odjenom je počela da se emituje Zadruga. Šesta sezona pomenutog rijalitija očigledno je prioritete u odnosu na Adaktarove, pa je to razlog što su stavljeni u drugi plan.

Na Tviteru se uveliko vodi „polemika“ o tome zašto je saga o porodici Adaktar „skrajnuta“, a u nastavku pročitajte neke od najsmešnijih reakcija na njihov izostanak sa ružičastog kanala.

Kako su se upoznali Anđela i Adam?

Adamova nevenčana supruga Anđela je rodila troje dece. Ona je poreklom Ruskinja, a vezu s najkontroverznijim Adaktarom započela je tokom studija.

"Upoznali smo se na času. Ona je pričala o fakultetima, tu sam je video prvi put. Vajali smo ruku na vajanju, kada je ušla jedna besna devojka, koja je počela da viče na mene i govori da kradem od nje i da vajam njenu ruku. Ispostavilo se da sam ja ruku ostavio na pogrešnom mestu, pa sam se vratio da vajam njenu. Posle četiri godine sam otvarao još jedan studio, ona crta najbolje na svetu, ja sam je pozvao da dođe i to je naša priča", kaže Adam.

Adam Adaktar, Anžela Adaktar
foto: Instagram / adamadaktar

"Moju decu će od sada rađati surogat majka"

Jedna od poslednjih njegovih izjava digla je prašinu u javnosti. Adam je rekao da želi da ima još dece, ali da ih neće Anđela rađati, već će imati surogat majku.

"Imaćemo još dece, samo ih neće Anđela rađati. Ona je sa rađanjem dece završila, to je kraj. Mnogo je sad zgodna da bi to telo neko upropastio. Kada budemo imali uslova za surogat majku to ćemo i da uradimo, u nekoj drugoj zemlji. Inače, to je bila njena ideja, ja samo podržavam", izjavio je kralj obrva, a ceo intervju pročitajte ovde.

"Oni imaju potpisan bračni ugovor"

Pojavile su se i tvrdnje ljudi koji ih poznaju, da oni funkcionišu tako što imaju potpisan bračni ugovor.

Adam i Anđela Adaktar
foto: Printscreen Instagram / Adaktar Official

"Oni nisu potpisali klasičan predbračni ugovor, kakav moderni parovi potpisuju. Andžela i Adam imaju tačno propisana pravila ponašanja. Pristala je na to da ona i suprug spavaju u odvojenim sobama, da on ima pravo na svoj privatni život, a ona na svoj. Adam se obavezao da će, ukoliko mu Anđela rodi troje dece, da je izdržava do kraja života. Zauzvrat, ona ne sme da ga javno bruka, da se eksponira sa drugim muškarcima, niti da ikome priča o njihovoj intimi", šokirao je tvrdnjama sagovornik dobro upućen u život skandaloznih supružnika, izjavaje za Alo.

Upravo zbog toga Andžela je izbrisala gotovo sve prijatelje iz života i posvetila se samo Adamu i njihovoj deci.

"Druži se sa njegovim prijateljima, a istinu kriju kao zmija noge", zaključio je sagovornik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs