RAZDEVIČIO JE SA 15, PA ISTE NOĆI ODVEO U KREVET NJENU DRUGARICU: Razvlačili su je i po krevetima i javnim kupatilima

Bludni život Lori Madoks koja je išla od ruke do ruke već sa 15 godina, njeno telo su posedovali Dejvid Bouvi, Džimi Pejdž i Mik Džeger

Celebrities
10:59h Autor:
RAZDEVIČIO JE SA 15, PA ISTE NOĆI ODVEO U KREVET NJENU DRUGARICU: Razvlačili su je i po krevetima i javnim kupatilima
Leri Madoks, Foto: preentscreen/Youtube

Lori Madoks tvrdi da je imala samo 15 godina kada je prvi put imala seksualni odnos sa Dejvidom Bouvijem. On joj je oduzeo nevinost.

Nakon toga, bila je progonjena od strane čuvenog Džimija Pejdža iz Led Cepelina. Njena priča predstavlja ozbiljno upozorenje o iskorištavanju i zlostavljanju od strane nekih od najpoznatijih svetskih rok zvezda u vreme kada su takvi slučajevi često bili ignorisani i nažalost, često glorifikovani.

Ko je Lori Madoks?

Lori Madoks je poznata bivša članica grupe "Bebe" iz 1970-ih zajedno sa Sabl Star, Bebe Buel i drugima. Rođena je 29. novembra 1958. godine kao Lori Matiks. Međutim, poznata je kao Lori Mado ili Lori Lightning. Bila je deo mlade ekipe u grupi devojaka koje su bile potpuno nove na sceni i nisu imale prethodnog iskustva. Tokom kasnih 1960-ih i ranih 1970-ih, ljudi su sanjarili o tome da imaju i uživaju u luksuznom načinu života rok zvezda koje su bile viđene i obožavane kao boginje.

Većina devojaka, posebno mlađih, sanjarila je o tome da prate ove rok zvezde na turnejama u njihovim sjajnim automobilima i privatnim avionima. Lori Madoks je odrasla u Los Anđelesu, Kaliforniji. Veoma mlada, upoznata je sa rok'n'rol scenom zajedno sa svojom drugaricom Sable Star, koja je imala divlju, buntovničku ličnost dok je odrastala.

Lori Matiks upoznala je Star odmah nakon srednje škole. Često su odlazile u trendi klubove u Los Anđelesu i veći deo vremena provodile su izlazeći izvan uobičajenih aktivnosti mlade tinejdžerke, umesto toga su noću izlazile po klubovima i slušale živu rok muziku. Sejbl Star poznata kao "Kraljica Scene", snažno je uticala na Lori Madoks, koja je tada bila maloletna. U jednom periodu su njih dve konstanto izlazile u noćne klubove i postale kraljice noćnih izlazaka.

Kraljica noćnih klubova

I Lori i Sejbl su nosile provokativne odevne kombinacije kako bi privukle najveća muzička muška imena iz tog perioda.

Dejvid Bouvi, Mik Džeger, Igi Pop, Džimi Pejdž, Rendi Kalifornija i druge rok zvezde iz sveta zabave često su dolazili u te klubove.

Madoks i Star su imale svoju ciljnu grupu. A to su bili upravo ti muzičari. Tu je Lori Madoks prvi put videla Dejvida Bouvija, tokom njegove turneje sa Spajderima iz Marsa. U to vreme, ona još nije napunila 15 godina. Već je on znao ko je ona iz različitih izvora. Svima je bila poželjna.

Susret sa Dejvidom Bouvijem

Lori Madoks je opisivala Dejvida kao osobu sa prelepom crvenom kosom, bez obrva i kože blede kao led. Navodno, situacija ju je preplavila, pa je smislila izgovor da je u klubu sa nekim drugim kako bi izbegla Bouvija. Kasnije je celo to društvo znalo da će ona ipak završiti zajedno jer su se tajno sastajali.

Sve je počelo kada je Bouvi video njene slike u časopisima i na posterima, gde je Madoks nosila privlačne odevne kombinacije i izgledala vrlo atraktivno. Bouvi se zaljubio u njenu lepotu i pokazao interesovanje za nju. Kada je bend bio u Los Anđelesu, Dejvidov telohranitelj je stupio u kontakt s njom i sastali su se lično.

Dejvid Bouvi je pozvao na večeru Lori Madok i Sejbl star, a zatim u njegovu hotelsku sobu. Star je često bila posesivna i sebična prema svojim muškarcima i upozoravala je Madoks da ne ulazi ni u kakav intimni odnos sa Bouvijem.

"Ako dotakneš Dejvida, ubiću te", priseća se Madok reči koje joj je uputila Star.

Međutim, Bouvi je pozvao Lori u kupatilo i ušao u kadu i zamolio je da mu opere leđa. Madok se seća incidenta i rekao je da je Bouvi nosio prelep kimono. Ona je potvrdila činjenicu da ju je Bouvi kasnije odveo u spavaću sobu i skinuo joj odeću da bi ona sa njim izgubila nevinost.

Madok je izgubila nevinost sa Bouvijem, a on je takođe nastavio da se upušta u seksualni odnos sa Star iste noći i zbog toga je Star bila ogorčena.

„Videla sam Davida mnogo puta nakon toga, u narednih 10 godina, i uvek je bilo sjajno."

Džimi Pejdž i Lori Madok

Nakon sastanka sa Dejvidom Bouvijem, Lori Maddoks je primila poziv od čoveka koji je rekao da je Džimi Pejdž. Pejdž, gitarista i osnivač Led Cepelina, saznao je za Lori i odlučio je da je pozove. Na kraju su imali sjajan telefonski razgovor i odlučili da se sretnu u nekoj fazi.

Vraćajući se na incident, Lori Madok se priseća sastanka kao zastrašujućeg i nepredvidivog, gotovo da se oseća kao da je kidnapovana. Jedne noći, zabavljala se u Rainbovu kada joj je prišao menadžer Led Cepelina, Piter Grant. Ona se priseća: „Imao je oko 700 funti i strašan kao pakao. Rekao je: 'Ideš sa mnom, mlada damo'.

Završila je u limuzini na putu do hotela Hajat u kome je Pejdž odseo. Odvedena je u sobu u kojoj se seća Pejdža kako je sedeo na stolici kao vrhovni bog. Lori je imala pomešana osećanja u vezi cele situacije. Bila je u istoj sobi sa jednom od najvećih svetskih rok zvezda, ali i uplašena jer je on bio skoro duplo stariji od nje. Nakon što je bio opčinjen, Madok se na kraju zaljubio. U intervjuu za The Guardian, ona se priseća svoje afere sa Pejdžom kao „najlepše čiste ljubavi koju sam mislila da sam ikada mogla da osetim. Imali smo seks samo jednom u svom životu. Osećala sam se kao da sam dobila na lutriji." Na temu da je bila maloletna dok je bila sa Pejdžom, rekla je „Nikad nisam mislila da tu nešto nije u redu, ali možda jeste. Dobijala sam pisma u kojima su mi govorili da je pedofil, ali nikada ne bih o njemu tako razmišljao. Nikada me nije zlostavljao, nikada."

Njihova veza postala je toliko ozbiljna da je Džimi čak zamolio Lorinu mamu za dozvolu da bude sa njom, uprkos složenim okolnostima.

Bilo je raznih optužbi protiv Lori Madok da je imala fizičku intimnost sa Bouvijem dok je bila u vezi sa Džimijem Pejdžom, ali ništa od toga nije činjenično. One noći kada je izgubila nevinost sa Bouvijem, prema izvorima se pričalo da je već bila u vezi sa Pejdžom. Postoje i tvrdnje o validnosti Lorijeve interakcije sa Bouvijem. Uz izvore koji ističu da postoji mnogo zajedničkih fotografija Lori Madok i Džimi Pejdž, ali nema nijedne od nje i Bouvija.

Bez obzira na to, Pejdž je očigledno otišao do ekstremnih visina da bi prikrio i sačuvao svoju vezu u tajnosti od javnosti. Ako bi njihova veza bila otkrivena javnosti, onda bi se Pejdž suočio sa ogromnom kontrolom, pa čak i sa pravnim problemima zbog veze sa maloletnicom. Par bi često putovao odvojeno kako ne bi bio ispitivan od strane medija i javnosti. Na koncertima sa Pejdžom, Lori su držali u hotelskim sobama čekajući Pejdža dok je nastupao, često se sastajali u njegovom hotelu samo nakon nastupa Led Cepelina.

Madok je prekinula vezu sa Džimijem Pejdžom nakon što ga je našla kako spava sa Bejb Buel, koja će uskoro postati grupa i ljubavnica Stivena Tejloa i majka njegove najstarije ćerke Liv Tejlor.

Ona se seća te noći: „Znala sam da ću ostati sa Džimijem i rekla sam svojoj prijateljici Bejbi Buel da može dobiti sobu pored. Nisam znala da će mi ukrasti čoveka, imala sam ključ od Džimijevog apartmana, ušla sam i videla ih u krevetu zajedno, pogledala sam ga i rekla: 'Šta si mi uradio?' Nikad mu više nisam verovala. On mi je bio kao bog i odmah je uništio celu ovu sliku koju sam imala o njemu.”

Iako je njena veza sa Pejdžom bila gotova, Lori Madok je bila zauvek uklesana u istoriju Cepelina nakon što je pomenuta u njihovoj pesmi „Sick Again“ iz 1975. Tekst pesme je: „Jednog dana ćeš napuniti šesnaest godina, naslikana damo u gradu laži." Nakon što su njene bajkovite veze sa Bouvijem i Pejdžom okončane, nastavila je da živi životnim stilom koji je toliko želela.

Imali su je za jednu noć, ali i brzi seks u kupatilu

Pre nego što je napunila 18 godina, seća se da je ispijala život sa bubnjarom Led Zepelina Džonom Bonamom i uzimala razne supstance sa ozloglašenim Igijem Popom.

Očigledno je završila i na seksu nabrzaka u kupatilu sa Mikom Džegerom. Kao i da se našla usred kafanske tuče sa Džonom Lenonom i Polom Makartnijem.

Sama je rekla: „Moram da se družim sa nekim od najneverovatnijih, najlepših, najharizmatičnijih muškaraca na svetu. Išala sam na koncerte u limuzinama sa policijskom pratnjom. Hoću li zažaliti zbog ovoga? Ne."

Gde je sada Lori Madoks?

Radi kao menadžer u glam butiku na Melrouz aveniji u Zapadnom Holivudu i ima uspešnu karijeru radeći ono što voli.

Lori je prošla svoj buntovnički deo svog života bez žaljenja, ali je nedavno promenila perspektivu. Kada je Džimi Pejdž poslednji put bio u gradu, Lori Madok se sastala sa njim. Ona se priseća: „Rekao mi je: ’Lori, tada smo oboje bili deca.‘ Htela sam da mu kažem: ’Bar je jedan od nas bio dete.‘

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs