BOLJE DOBAR RAZVOD, NEGO LOŠ BRAK

NAJPOPULARNIJE SRPKINJE SU SE NAKON RAZVODA DRASTIČNO PROMENILE: Dobro protrljajte oči, jer su sada NEUPOREDIVO LEPŠE

Naše poznate dame su prišle kroz brakorazvodne parnice, a posle teškog perioda su se skorz transformisale.

Celebrities
19:15h Autor:
NAJPOPULARNIJE SRPKINJE SU SE NAKON RAZVODA DRASTIČNO PROMENILE: Dobro protrljajte oči, jer su sada NEUPOREDIVO LEPŠE
Kako poznate dame izgledaju posle razvoda?, Foto: Printscreen Instagram - Marijana Mateus - Nataša Bekvalac

Razvod se smatra jednom od najtežih životnih situacija sa kojom možete da se suočite, te se neretko naziva i "mala smrt". Našim poznatim damama, koje su prošle kroz to, čijem su se izgledu mnogi divili, ali kada uporedite slike iz perioda kada su bile u braku i posle razvoda - ostaćete bez teksta. Neke su se doslovno preporodile i nikad lepše su!

Lista žena koje izgledaju neuporedivo bolje nakon razvoda:

Marijana Mateus

Modna dizajnerka je sa samo 19 godina stupila u brak sa srpskim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom. Oni su u braku bili od 1990. do 1999. godine, a dobili su troje dece – ćerke Dajanu i Anđelu i sina Aleksandra. Za Lotara Mateusa, nekadašnjeg nemačkog fudbalera, a tadašnjeg trenera FK Partizan udala se 2003. godine. Razvod je usledio šest godina kasnije.

Marijana Mateus
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Marijana i sada uživa i te kako u luksuznom životu i putovanjima, a momente iz svog privatnog života vrlo često deli na društvenim mrežama. A sa godinama je sve zanosnija.

Marijana Mateus
foto: Printscreen/instagram

Danica Ristovski

Posle 42 godine zajedničkog života, glumci Lazar (69) i Danica Ristovski (66) odlučili su da stave tačku na svoj brak. Oni su se razveli u tišini, bez skandala i senzacija – i svako je nastavio svoj život baš onako kako mu prija.

Danica Ristovski, Lazar Ristovski
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ali, kao i svaka žena, novi početak je obeležila totalnom promenom frizure, ošišala se na paž i dodala svojoj braon boji crvene tonove, a svi kažu da je obrisala bar 10 godina sa lica.

Danica Ristovski
foto: ATA Images

Jelena Đukić

Glumica Jelena Đukić i reditelj Milorad Milinković razveli su se 2018. godine, a iz ovog braka u kom su bili od 2005. godine imaju ćerku Divnu. Takođe si ostali u prijateljskim odnosima, ali se Jelenin imidž drastično promenio.

Svoju liniju je dovela do savršenstva, a i ona nije odolela promeni frizure. Svi su oduševljeni "novom" Jelenom, a glumica radi više nego ikada.

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka i tri razvoda, a ona se neretko u javnosti šali na svoju račun kada je ova tema u pitanju. Iz prvog braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu. Potom je stala na ludi kamen sa Ljubom Jovanovićem, međutim, i to je bilo kratkog daha. Iako je pomislila da je pravu ljubav pronašla pored Luke Lazukića sa kojim je dobila drugu ćerku Katju - izbio je skandal. Optužila ga je sa porodično nasilje i odmah podnela papire za razvod.

Nataša Bekvalac
foto: Tracara

Danas uživa sa svojim ćerkama, a emotivnog partnera nema, te ističe da se neće više udavati. Niže uspehe na mnogim poljima u šou bizu, ali je svi pitaju da im otkrije tajnu mladolikosti, jer otkako je sama - doslovno je procvetala. Šta vi mislite?

Slavica Ćukteraš

Pevačica Slavica Ćukteraš bila je u braku s golmanom Vladom Avramovim, koji je sada uspešan trener. Njihov brak nije potrajao dugo – bili su zajedno od 2016. do 2019, a u njemu su dobili ćerku.

Slavica Ćukteraš
foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačica je odlučila na vrhuncu svoje karijere da se povuče iz javnosti kako bi se posvetila roditeljstvu i braku, a sa mužem se preselila u Italiju. Nakon razvoda, pevačica se vratila u Srbiju sa ćerkom, ali i javnom životu. Slavica je nastavila sa karijerom, a otkad je ponovo na sceni, mnogi komentarišu da izgleda fenomenalno.

Emina Jahović

Razvod Emine Jahović i Mustafe Sandala bili su u braku deset godina, a razveli se 2018. Imaju dvojicu sinova – Jamana i Javuza. Međutim, njihov odnos i dalje intrigira javnost. Neretko su se nalazili na stranicama turskih medija, koji su više bili na Sandalovoj strani.

Ali, Emina je pokazala svoju dominaciju. Te se nije samo zadržala na polju muzike, već je izbacila i svoju kozmetičku liniju. Vlasnica je velikih hitova, a stvara stihove i za druge pevače. Ova dama se vrlo često nalazi na listi naših najlepših žena.

Čija transformacija vam je najupečatljivija?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs