dA LI JE MOGUĆE?

SA SVEKRVOM SE POSVAĐALA ZBOG VENČANICE I MUŽA POTPUNO ODVOJILA OD MAJKE: Milijarderka je začas razorila SLAVNU PORODICU

Nikol Pelc danas slavi 28. rođendan, a otkako je postala supruga Bruklina Bekama za njeno ime se vezuju razni, ne tako lepi, epiteti.

Celebrities
14:08h Autor:
SA SVEKRVOM SE POSVAĐALA ZBOG VENČANICE I MUŽA POTPUNO ODVOJILA OD MAJKE: Milijarderka je začas razorila SLAVNU PORODICU
Kako je Bruklinova supruga posvađala Bekamove?, Foto: Profimedia

Nikola Pels i sama potiče iz mulitmilijarderske porodice, ali otkako je posatala supruga Bruklina Bekama, svetski mediji ne presaju da pišu o njoj u to uglavnom negativno. Najčešće možemo videti naslove kako je unela razdor među slave Bekamove, koji su slovili za složnu porodicu. Posebno njen odnos sa svekrvom Viktorijom intrigira javnost.

Nikola Pelc
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogo toga se priča o najkontroverznijoj mladoj bogatašici, a ko je zapravo Nikola Pels?

Otac joj je čuveni biznismen Nelson Pels, a majka nekadašnji model Klaudija Hefner. Njena porodica, u kojo je rođeno osmoro dece, je uvek bila veoma religiozna, te je i predana Jevrejka. Iako se oprobala u svetu glume i modelinga, još uvek nije ostvarila zapaženije rezultate. Pojavila se u niz epizodnih uloga u raznim TV serijama, a najznačajnije ostvarenje u kojem je glumila je film "Transformers: Age of Extinction".

Nikola Pelc
foto: Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sa druge strane, njen privatni život gotovo svakodnevno puni stranice svetske štampe. Bruklin Bekam i Nikola Pels otkako su objavili da su zajedno pod budnim okom su papraca. Iako su se Viktorija i Dejvid Bekam obradovali što je njihov sin konačno pornašao svoju sreću posle brojnih neuspelih veza, nisu ni slutili u kom smeru će priča otići.

Nikola Pelc
foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Veza ovog para u početku je bila idilična, a Nikola se odlično slagala sa Bekamovima. Ali, od momenta veridbe u junu 2020. godine sve je krenulo nizbrdo. Šuška se da su se svekrva i snaja upravo posvađale oko organizacije svadbe i izbora venčanice.

U nedvnom intervjuu za magazin "Tajms" je rekla da sukoba uopšte nije ni bilo već da je cela priča izvučena iz konteksta. Nikola Pels sada tvrdi da između nje i Viktorije nikada nije bilo sukoba.

"To nije bila svađa! Stalno čujem tu reč: svađa, svađa, svađa. Kao da su je pokupili usput pa sad to označavaju kao svađu", započela je Nikola.

Viktorija Bekam, Nikola Pelc
foto: Profimedia

Navodni sukob je nastao nakon što je u javnost dospela vest da na venčanju s Viktorijinim sinom ona neće nosti venčanicu koju joj je kreirala svekrva, ali je Nikola ovaj put negirala da je došlo do bilo kakve rasprave ili svađe, već da jednostavno modni atelje nije imao vremena da sašije haljinu.

Naime, Nikolino i Bruklinovo venčanje bilo je jedno od najraskošniji u protekloj deceniji. Prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, o svakom detalju se vodilo računa, te je glamura i luksuza bilo u izobilju.

Prema pisanju stranih medija, konflikt se nastavio i u narednim mesecima. A tokom obog leta desio se još jedan presedan. Bruklin nije sa svojom porodicom tradicionalno letovao kao i svake prethodne godine, već je odlučio da odmor provede sam sa suprugom, što je njegove roditelje navodno mnogo naljutio.

Ovim postpukom je najviše bila povređena Viktorija, koja je bila najbitnije žena u Bruklinovom životu do momenta kada je otpočeo romansu sa bogatom glumicom.

Viktorija Bekam, Bruklin Bekam
foto: Profimedia

Međutim, i pored brojnih glasina, mladi bračni par tvrdi da je sve u redu, te je kreatorka na kraju nagovorila sina da dođe i na njenu modnu reviju u Parizu. A često se mogu čuti i komentari da stil Nikole Pelc, koja se i dalje drži hladnog stava, sve više liči na Viktorijin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs