GLUMICA SE "PRIKAČILA" POZNATOM PARU, SPAVA SA NJIMA U KREVETU I IDE NA BRAČNA PUTOVANJA: Najnovija slika SVE JE REKLA

Selena Gomez od novembra prošle godine ne ostavlja Bruklina Bekama i njegovu ženu Nikolu ni minut same - sa njima ide na sva bračna putovanja

Vip priča
14:40h Autor:
GLUMICA SE "PRIKAČILA" POZNATOM PARU, SPAVA SA NJIMA U KREVETU I IDE NA BRAČNA PUTOVANJA: Najnovija slika SVE JE REKLA
Selena Gomez sa Bruklinom Bekam i NIkol Pelc, Foto: Printscreen/instagram

Selena Gomez (30) pomalo zabrinjava obožavaoce svojim posesivnim i napadnim ponašanjem prema bračnom paru Bruklin-Pelc. Prošle godine je počela intenzivno da se druži sa njima dvoma od kako se posvađala sa glumicom Fransijom Raisom, koja joj je donirala bubreg.

Selena je u jednoj emisliji rekla kako joj je najbolja prijateljica iz javnog života jedino Tejlor Svift, dok joj je Raisa zamerila što je nije spomenula s obzirom da joj je ova donirala bubreg.

Selena Gomez
foto: prinstcreen/instagram

Od tog momenta Selena počinje svoje druženje sa Nikol i Bruklinom Bekamom. "Nerazdvojna trojka" kako ih Selena naziva proslavili su prvo Dan zahvalnosti, a potom su viđeni na brojnim žurkama.

Sada je Selena objavila niz fotografija na kojima se vidi da se sa Bekamom i Nikol nalazi u Meksiku.

Na spomenutim fotografijama pevačica se grli i ljubi sa njih dvoje, dok je na pojedinim fotografijama čak i obučena isto kao Nikola.

Obožavatelje slavene Selene Gomez sve je zabrinulo njeno ponašanje, s obzirom da je i sama priznala kako se godinama bori sa depresijom. Ovakvo posesivno ponašanje nimalo ne zvuči obećavajuće.

S druge strane Bruklin Bekam i Nikol Pelc se trude da što više pobegnu od slavne porodice Bekam i izgrade ime daleko od njih. Mada im to ide mnogo teže s obzirom na nedostatak talenta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs