Pevačica iskreno

Ima pare i slavu, ali i depresiju: Sa 17. godina sam imala prvi pobačaj. Mrzela sam svoje telo i ono je mrzelo mene! (FOTO)

Često prepoznam da sam u depresiji i tada uradim ovo, priznaje pevačica

Celebrities
12:18h Autor:
Ima pare i slavu, ali i depresiju: Sa 17. godina sam imala prvi pobačaj. Mrzela sam svoje telo i ono je mrzelo mene! (FOTO)
Foto: Profimedia

Planetarno poznata pevačica Pink pričala je o traumi koju je doživela sa 17 godina:

"Od moje sedamnaeste godine sam mrzela svoje telo. I osećala sam da moje telo mrzi mene. Razlog za to je što sam uvek imalo po malo muškobanjast izgled. Telo mi je oduvek bilo jako, ali sa 17. godina sam imala spontani pobačaj," priznala je Pink i dodala:"A stvarno sam htela to dete!"

"Kada se to desi mladoj devojci, osećaš kao da te sopstveno telo mrzi. Osećaš se slomljeno, i ne znaš šta bi sa sobom," iskrena je Pink, piše Stil.kurir.rs

Tipovi depresija kod žena: Jedna vrsta je neizbežna za sve, ovako ćete se izboriti sa njom!

Pevačica je imala nekoliko spontanih pobačaja, a pesme je pisala kako bi se izborila sa bolnim iskustvom.

"Imala sam nekoliko spontanih pobačaja, i zato mislim da je bitno da se o tome priča. Da pričate o sramoti koju osećate, ko ste zaista i ostalom sr**u."

Pink je 17 godina u braku i ima dovoje dece kćerku Vilov (7) i sina Džejmsa (2). Pevačica otvoreno priča i o problemima u braku. Nedavno je priznala da svakodnevno ide na bračno savetovanje zahvaljujući kojem je sačuvala bračnu zajednicu.

Psiholog Mihail Litvak: Depresija je data čoveku da bi se zamislio nad sobom!

"To je jedini razlog zašto smo još uvek zajedno. On priča Poljski, ja Italijanski. Mi čak nemamo ni zajednički jezik. Dolazimo iz porušenih porodica, pa nemamo model za to: Kako da održimo porodicu na okupu u ovom ludom vremenu? Nema knjige koja će ti reći: E ovako se to radi. Zbog toga idemo na bračno savetovanje i to na neki način pomaže," iskrena je pevačica.

Pink bez zadrške priča i o mentalnom zdavlju i depresiji. Priznala je da je u nekoliko navrata patila od ozbiljne depresije, te smatra da se o tome mora i razmišljati i pričati.

Saveti stručnjaka: Ovo nikad ne govorite ženama koje su imale spontani pobačaj!

"Sve dobro razmotrim. Često shvatam da sam u depresiji i prepoznam to stanje. Tada se okružim pozitivnim ljudima i idem na terapiju," iskrena je pevačica.

Stil.kurir.rs

Lajza Mineli slavi 73. rođendan: Žena koja je imala sve, osim onog što je najviše želela!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs