Dodela nagrade Zlatni globus

Holivudske zvezde će večeras da jedu ove đakonije

Grilovani patlidžan, govedina na mediteranski način i desert od manga, samo su neka jela koja će da se pojave na ovoj svečanoj večeri
Vesti
08:02h Autor:
Holivudske zvezde će večeras da jedu ove đakonije
Foto: Reuters

Ceremonija dodele nagrada “Zlatni globus” uvek okupi najpoznatije face Holivuda u Los Anđelesu. Tako će biti i večeras, po 71. put. Dok se nagađa o dobitnicima i o tome šta će ko da obuče, meni večere posle ceremonije je već spreman.

Glavni kuvari hotela “Beverly Hilton”, u kome će dodela biti održana, otkrili su da su da su spremili tri različita menija, koji će da obuhvate sve od lokalnih kalifornijskih specijaliteta, do dobro poznatih ukusa, na globalnom nivou.

Za predjelo će biti posluženi grilovani plavi patlidžan, paradajz, pinjol humus, male, slatke papričice sa feta sirom i kalifornijskim maslinovim uljem, grilovane artičoke sa salatom napravljenom od različitih vrsta žitarica i pastom od semenki.

Komadići začinjene govedine spremljene na mediteranski način, rebarca i kratko dinstani i dimljeni fileti pastrmke iz Atlantika služiće se kao jelo “dobrodošlice” na samom ulazu, sa spanaćem, slatkim kukuruzom i sosom od paradajza. Posle večere, gosti će moći da se zaslade desertom od manga, tortom od badema i kremom.

- Bilo nam je uzbudljivo da ponovo sastavljamo meni za dodelu nagrada “Zlatni globus”. Naša ekipa broji više od 200 kulinarskih majstora kojima je cilj da hranom poptuno zadive goste koji će se pojaviti - rekao je glavni kuvar Suki Sugiura.

Šampanjac koji se uvek ispija na ovom događaju je “Moet & Chandon”, a tu je i koktel “Golden Night”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs