Palo pomirenje

Nataša i Vlada ponovo u ljubavi

Izgleda da je ljubav jača od svih prepreka, bar kada je u pitanju Nataša Bekvalac i Vlado Vuksanović, pa je nakon kratkog raskida uslovilo ponovno pomirenje
Vesti 03.01.2014. - 11:53h Autor: Blic
Foto: Kurir / Dado Đilas

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović odlučili su da daju i treću priliku svojoj ljubavi, pa su se tako pomirili u novogodišnjoj noći.

 

Lepa Nata je tako pravo sa trga ispred Skupštine, gde je održala novogodišnji koncert, otišla na splav “Dragstor Play” na kome se nalazio Vlada. Najpre su sedeli zajedno i razgovarali, a kada je u ponoć trebalo da čestitaju jedno drugom Novu godinu, usledio je i poljubac. Posle toga nisu prestajali da razmenjuju nežnosti do kraja noći.

 

- Poslednjih dana stare godine Nataša i Vlada su obnovili kontakt i dogovorili su se da se nađu i još jednom razgovaraju o svojoj prekinutoj vezi. Međutim, pošto je ona bila zauzeta oko priprema za nastup, mogli su da se nađu tek nakon što ona završi sa poslovnim obavezama. Čim je sišla sa bine, Nataša se uputila ka splavu, i trebalo im je svega nekoliko minuta da shvate da je odluka o raskidu veridbe bila greška. Jednostavno, ljubav je prejaka da bi je se tek tako odrekli i previše su uložili u vezu dosad da bi dozvolili da ih sitnice razdvoje - rekao je za izvor blizak novim-starim verenicima.

 

Venčanje se neće desiti tokom zimskih meseci.

 

- Čekamo neke lepše dane - izjavio je nedavno Vlada.

 

Povodom pomirenja Nata je rekla da je srećna i da su stvari onakve kakve trebaju da budu.

 

Podsećanja radi, Nataša je sa Vladom raskinula sredinom decembra, tri meseca nakon što ju je verio za njen rođendan koji su proslavili na Ibici.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...