Astro prognoza

Večeras je Pun Mesec: Emocije su na najvećem udaru, evo šta vam se još sprema!

Pun Mesec u Ovnu sa Suncem u Vagi će se odigrati 25.09.2018. Evo kako će najviše uticati na nas zajedno sa ostalim važnim planetama na nebu u sutrašnjem danu

Vesti
21:46h Autor:
Večeras je Pun Mesec: Emocije su na najvećem udaru, evo šta vam se još sprema!
Pun mesec u septembru, Foto: Shutterstock

Energija današnjeg Punog Meseca je dobra za nove početke, iskoristite je da napravite presek godine i da isplanirate svoje ciljeve do kraja decembra.

Oslobodite se starih loših navika, započnite sa dijetama, vežbama, spremanjem ispita i sređivanjem kuće.

Ovaj Pun Mesec će uticati najviše na vaše odnose, zapitaćete se da li neki odnosi zaslužuju da vam budu toliko važni ili ste te osobe pogrešno procenili. U nekim drugim vezama može se desiti da ste osetili da ste nemoćni i da vam taj odnos samo stvara tenziju. Ipak, probajte da ne reagujete naglo i impulsivno, probajte da ostanete smireni i da mirne glave tek kada prođe napetost i uznemirenost u grudima odlučite šta je najpametnije da uradite. Šta god da sada uradite biće ustvari početak nekih novih dešavanja.

Mesečni horoskop za oktobar 2018: Pazite se mogućih konflikata!

foto: Profimedia

Energija Punog Meseca će vas povući da reagujete impulsivno. Bićete nestrpljivi i agresivni. Puni rušilačke energije koju je bolje da potrošite u teretani nego na nekim besmislenim raspravkama koje će vas iscrpeti. Vuče vas nešto da uđete u izazovne situacije. Imate veliku potrebu za akcijom. Okrenite se seksu, to je najpametniji i najbezbolniji način da se ispraznite. Moguć je nemiran san, anksioznost, simptomi gripa, slaba koncentracija i umor.

Ako uspostavite balans između razuma i emocija možete mnogo stvari rešiti lako. Vaga voli diplomatiju, a Ovan akciju tako da sve se može ako budete pametni.Možda će drugi ljudi tražiti mnogo od vas, to će vas iznervirati. Roditelji će vam uvesti strožija pravila, partner će vas nervirati šta god da uradi, šef će tražiti nemoguće, a kap koja će preliti čašu je radnica na šalteru u banci. U tim situacijama potrebno je samo izbrojati do pet, proći kroz kratku meditaciju i ostati u svom miru.

Merkur vam može pomoći da dodjete do pravog rešenja nekog problema. Pisanje vam može pomoći, tako ćete istražiti svoju psihu shvatiti šta je to što vam je potrebno. Poželećete da istražite one stvari koje vas već duže vreme muče. Sumnja će se javiti u vašim mislima, pitaćete se da li je bolje da uvek držite jezik za zubima ili treba da kažete svoje mišljenje.

Džaba se trudite: Ova 3 horoskopska znaka ne možete nikada da prevarite!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs