Vremenska prognoza

Meteoalarm za celu Srbiju: Od noćas pljuskovi i jake oluje, temperatura pada za 10 stepeni!

U utorak se očekuje osetno hladnije vreme sa jako niskim jutarnjim temperaturama na teritoriji čitave zemlje, a posebno na planinama gde će jutarnja temperatura biti čak i u minusu

Vesti
Autor:
Meteoalarm za celu Srbiju: Od noćas pljuskovi i jake oluje, temperatura pada za 10 stepeni!
Foto: Profimedia

U Srbiji se sutra ujutro na severu, pre podne u centralnim, a posle podne i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature.

Najniža temperatura od 10 do 16, najviša od 16 na severu do 28 stepeni na istoku i jugoistoku zemlje.

I u Beogradu se očekuje naoblačenje s kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature.

Vetar jak, kratkotrajno i olujni, severozapadni. Uveče i u toku noći razvedravanje i slabljenje vetra. Najniža temperatura 15, najviša 18 stepeni.

U utorak vetar u slabljenju. Od utorka do četvrtka ujutro hladno, u planinskim predelima slab mraz. U većini dana pretežno sunčano, samo u subotu prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom.

U utorak se očekuje osetno hladnije vreme sa jako niskim jutarnjim temperaturama na teritoriji čitave zemlje, a posebno na planinama gde će jutarnja temperatura biti čak i u minusu, budući da se prema podacima RHMZ-a na Kopaonku očekuje čak -3 stepena.

Ni u gradovima tog jutra neće biti ništa toplije pošto se očekuju temperature uglavnom između 5 i 7 stepeni Celzijusa. Do srede sveže, od četvrtka malo toplije, saopštio je RHMZ.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs