Pripremite se

Parkiranje u Beogradu poskupelo: Nove cene u garažama

Od 12. jula poskupelo je parkiranje u garažama i na parkiralištima širom Beograda

Vesti
12:01h Autor:
Foto: Fonet

Beograđani, kada narednih dana budete ušli u neku od prestoničkih garaža nemojte da vas iznenade - više cene. Parkiranje u prestonici je poskupelo, pišu Novosti.

 

Naime, kako stoji na zvaničnom sajtu "Parking servisa", od 12. jula poskupelo je parkiranje u garažama i na parkiralištima širom prestonice, pa ćete za svaki započeti sat morati da izdvajate od 10 do čak 30 dinara više nego do sada.


Tako ćete u garažama "Masarikova", "Pionirski park" i "Zeleni venac" umesto 90 dinara, morati da plaćate 100 dinara za svaki sat, dok je najveće poskupljenje za "Obilićev venac", "Donji grad" i "Kapetaniju" gde je cena čak 120 dinara po času.

 

"Cena parkiranja u gradu Beogradu nije se menjala osam godina. Nivo usluge je podignut za to vreme, ali je i cena održavanja poskupela", kažu iz JKP "Parking servisa".

 

"Uveli smo video nadzor, najsavremenije rampe, elektronske punjače... Da bismo mogli da održavamo to što smo napravili, morali smo da povećamo cenu usluge."


Sto dinara ubuduće će koštati sat vremena parkiranja na "Kalemegdanu", "Slaviji 1 i 2", "Viškoj", "Kameničkoj", 80 kod "Vuka", 70 kod "Sava centra"...

 

Cena je ostala ista samo na Adi Ciganliji gde će celodnevni parking i dalje koštati 150 dinara.

 

Ako je za utehu Beograđanima, za sada još nije poskupelo parkiranje u zoniranim delovima grada. Sat vremena u crvenoj zoni je 56 dinara (plaćanje putem SMS poruke), u žutoj 48, u zelenoj 41, a na opštim parkiralištima 31 dinar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...