Poslednji put sa Beo Art House

Nagrađujemo 10 najbržih: Besplatan kurs slikanja sa profesorima Fakulteta likovnih umetnosti!

Kurir i Ušće SC te pozivaju da probudiš dete u sebi i razviješ svoju umetničku stranu, još samo 08.07. sa Beo Art House

Vesti
Autor:
Nagrađujemo 10 najbržih: Besplatan kurs slikanja sa profesorima Fakulteta likovnih umetnosti!
Foto: Promo

Kurs crtanja i slikanja u Beo Art House edukativnom centru pruža jedinstvenu priliku da se družite sa budućim umetnicima, kojima je kurs slikanja za početnike podjednako važan kao i vama, ali i sa profesionalcima u svom poslu.

Tehnike slikanja i crtanja su kroz istoriju nastajale, menjale se i razvijale. Od prvih crteža na zidovima pećina, kao što je pećina Altamira u Španiji, pa sve do kompleksnih slikarskih tehnika današnjice, prošlo je više od 40.000 godina. Danas, iako su neke tehnike na prvi pogled jednostavne, one mogu biti najkompleksnije. Mnogi u tome vide korelaciju sa prvim crtežima koje je čovek nacrtao. Prešli smo put od jednostavnosti, preko kompleksnosti, pa sve do jednostavne genijalnosti.

Probudite svoju kreativnost i umetničku stranu koja možda već čuči u vama i pridruži se 08.07. na pravim radionicama crtanja i slikanja za odrasle, gde od 12-15 časova slikamo dragu osobu, bilo da je Džodž Kluni, Penelopa Kruz ili kućni ljubimac, gde 5 odabranih učesnika uz pomoć stručnih predavača slika u cilju ulaska u svet likovne umetnosti.

foto: Promo

Istog dana od 16-19 časova 5 učesnika reprodukuje umetnička dela poznatih slikara akrilom na medijapanu uz pravilno postavljanje crteža na podlozi sa ciljem da se učesnicima približe slikarstvo i tehnike slikanja na ozbiljniji način.

Prijavljivanje funkcioniše tako što nam U INBOKS na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici šaljete ime, prezime, kontakt telefon i vreme koje vam odgovara - od 12 do 15 ili od 16 do 19 časova! Dobrodošli su svi oni kojima je potreban savet,bilo da vas zanima slikarstvo za početnike s jedne strane, odnosno crtanje olovkom i konkretne tehnike.

Pridružite nam se u Ušće SC, bilo da ste početnik ili amater, jer možeš sve što zamisliš.

Doživi Talenat! Doživi Prvenstvo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs