Samo je mašta granica

Ostalo je još samo 2 mesta: Stil najbrže čitaoce vodi na radionicu kaligrafije!

Da biste se prijavili, potrebno je samo da nam na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici U INBOKS pošaljete ime, prezime i kontakt telefon!

Vesti 01.07.2018. - 12:37h Autor: Stil
Foto: Promo

Pod motom "Samo je mašta granica", Stil i Kurir vas u okviru projekta "Doživi prvenstvo" pozivaju na vodeću radionicu kaligrafije i da sa Tijanom i Dušanom, mladim bračnim parom i vlasnicima Beo Art House razmeniš svoja iskustva i osvojiš svoje granice!


Samo 02.07. od 17 do 19:30 časova se upoznajemo sa osnovama kaligrafije, osnovnim alatima za lepo pisanje i potezima gde će 5 polaznika moći da u toku radionice vežbaju da napišu svoje ime i tekst po želji.

 

Znamo da je rukopis oličenje karaktera, a fontovi postaju sve popularniji, gde svako traži neki svoj stil izražavanja. I cilj ove radionice je promocija lepog pisanja i hobi zanata koji postaju sve popularniji.

 

Tijana i Dušan su mladi bračni, sportisti, umetnici, roditelji, i vlasnici Beo Art House i neguju motivišući odnos, jer za njih nema granica. Kao kreativci proširuju svoje radionice za celu porodicu.

 

Da biste se prijavili, potrebno je samo da nam na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici U INBOKS pošaljete ime, prezime i kontakt telefon!

 

Pridružite nam se u Ušće SC i istražite Beo Art House - mesto gde se kroz igru i maštu stvara novi svet!

 

DOŽIVI IGRU!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...