Budimo humani!

Filipu (5) se za mesec dana život okrenuo: Bio je potpuno zdrav, a onda su mu otkrili tumor na mozgu! Pomozimo!

Nakon u početku blagih i retkih, a kasnije sve jačih i češćih glavobolja, dijagnostikovan mu je tumor na mozgu sa metastazom na kičmenu moždinu

Vesti
Autor:
Filipu (5) se za mesec dana život okrenuo: Bio je potpuno zdrav, a onda su mu otkrili tumor na mozgu! Pomozimo!
Foto: Promo

Zamislite da imate sasvim normalan i zdrav život i da vam se u roku od mesec dana zdravlje okrene za 180 stepeni i da vam život zavisi od dobrote i humanosti nepoznatih ljudi...

Filip Rikić je do pete godine imao sasvim normalno, zdravo i srećno detinjstvo. Ona, za samo mesec dana, njegov i život njegovih roditelja pretvorio se u pakao.

Nakon u početku blagih i retkih, a kasnije sve jačih i češćih glavobolja, dijagnostikovan mu je tumor na mozgu sa metastazom na kičmenu moždinu.

Od tada Filipovo srećno detinjstvo prestaje i počinje borba za život.

Grupa od 9 trkača će 23. juna na 9. noćnom maratonu u Novom Sadu, trčati za Filipa Rikića.

foto: Promo

Svi mi možemo da uzmemo svoje telefone i da pošaljemo 1 poruku 195 na 3030. Time ste kupili 1 kilometar koji košta 200 dinara, koliko je i cena same poruke, a sav novac ide za operaciju u Parizu koja Filipu tek predstoji. Ovde nisu u pitanju dani ili meseci, već sati.

Filip trpi svakodnevne jake bolove, izgubio je dosta vitalnih funkcija i samo ga mi, njemu nepoznati ljudi, možemo spasiti.

Ne dozvolimo da se jedan mlad život ugasi. 195 na 3030!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs