Bogat program

Izmene u saobraćaju zbog proslave Dana policije: 24. i 25. maja zatvoren deo centralnih ulica

Iako će svečanosti biti održane u nedelju, zbog priprema će ulice biti zatvorene nekoliko dana ranije

Vesti
Autor:
Izmene u saobraćaju zbog proslave Dana policije: 24. i 25. maja zatvoren deo centralnih ulica
Foto: Beta

Povodom priprema za centralnu proslavu Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, u četvrtak i petak 24. i 25. maja od 15 do 21 čas za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara Nikole Tesle i deo Ulice Ušće, najavljeno je iz MUP.

Vozila neće moći da saobraćaju Bulevarom Nikole Tesle na delu od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta u oba smera, kao i delom ulice Ušće od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle u oba smera.

Takođe, na delu ulice Ušće od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Teslu u tom periodu biće zabranjeno parkiranje vozila.

Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova biće održana u nedelju 27. maja različitim aktivnostima na više lokacija u Beogradu. Centralna manifestacija počeće u nedelju u podne ispred Doma narodne Skupštine Republike Srbije.

Bogat program proslave u nedelju

Centralna manifestacija obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana u nedelju u podne ispred Doma Narodne skupštine, a program tokom koga će policija prikazati veštine i opremu biće prilagođen i najmlađim sugrađanima.

Proslava će početi u 9.30 u Knez Mihailovoj ulici tradicionalnim svečanim defileom čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije, Mađarske i Poljske.

Pripadnici MUP-a će od 10 sati u Pionirskom parku na taktičko tehničkom zboru prikazati veštine i opremu, a program će biti prilagođen najmlađima koji će moći da uživaju u druženju sa policijskim službenicima i da se upoznaju sa radom policije.

Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije završava se u 20.30 koncertom policijskih orkestara ministarstava unutrašnjih poslova Srbije, Poljske i Mađarske, kao i poznatih domaćih pevača na Kalemegdanskoj promenadi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs