Najuspešnija transformacija ove nedelje

Sara Jovanović: Trijumfovala u desetoj epizodi šou programa Tvoje lice zvuči poznato!

Mlada pevačica je, uprkos fobiji od visine, imitirajući Keti Peri pevala okačena na sajle nekoliko metara iznad bine. Sledeće nedelje očekuje nas polufinale takmičenja
Vesti
05:20h Autor:
Sara Jovanović: Trijumfovala u desetoj epizodi šou programa Tvoje lice zvuči poznato!
Foto: TV Prva

Najmlađa takmičarka šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ Sara Jovanović odnela je pobedu u poslednjoj epizodi pred polufinale!

Pevačica je imala zahtevan zadatak da se transformiše u Keti Peri, koja je imala atraktivan nastup na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada. Tokom izvođenja pesme „Unconditionally“ Keti je visila nekoliko metara iznad bine obmotana šarenim trakama. Ovaj izazov pripao je i Sari, koja se brinula kako će sve to izgledati jer se plaši visine.

Međutim, ostala je na nivou zadatka, a žiri, u kojem se kao specijalni član pojavio Haris Džinović, ju je pohvalio kako joj glas nije zadrhtao ni na mestima na kojima čak i Keti jeste.

Zbog nimalo jednostavnog nastupa, nije ni čudo što se baš Sara izdvojila ove večeri u ionako ozbiljnoj konkurenciji koju čine Ana Kokić, Željko Šašić, Sneki Babić, ali i drugi takmičari.

Sara je svoju nagradu dodelila Milani Miljušević, devojci kojoj je tumor zahvatio butnu kost i deo karlice.

Sledeće nedelje očekuje nas polufinalna epizoda, u kojoj će i gledaoci, pored žirija i takmičara, glasati za svoje favorite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs