Rano jutros, oko 3 sata

Ceca spasavala povređene u udesu: Nisam heroj, samo sam ljudski odreagovala

Pevačica je najpre pozvala Hitnu pomoć a potom pritekla u pomoć povređenim mladićima iz automobila koji se velikom silinom zabio u banderu nedaleko od njene vile
Vesti
06:40h Autor: ,
Ceca spasavala povređene u udesu: Nisam heroj, samo sam ljudski odreagovala
Foto: Kurir

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prva je pritekla u pomoć povređenima u nesreći koja se rano jutros, oko 3.30 časova, dogodila nedaleko od njene vile u Ljutice Bogdana, kod stadiona Crvene zvezde.

Tom prilikom su povređene tri osobe, a do nesreće je došlo kada je automobil udario u obližnju banderu. Udarac je bio toliko snažan da ga je iz kuće čula i Ceca koja je posle pozivanja hitne i sama pritekla u pomoć povređenima u automobilu.

"Na moj poziv Hitna pomoć i policija odmah su se odazvali. Došli su i vatrogasci. Sve se dogodilo u nekoliko minuta. Ne smatram to, kako vi kažete nikakvim podvigom, samo sam odreagovala ljudski", rekla je Ceca za Story.rs.

Ona je i pomagala u akciji spasavanja mladića koji su nakon vađenja iz okvira smrskanog četvorotčkaša, prevezeni u Urgentni centar. Potresena pevačica celu noć nije mogli da zaspi, iako je već danas čeka let za Cirih gde večeras ima koncert.

Ceca kaže da ju je usred noći probudio prasak. Pomislila je da je nešto udarilo u zidine njenog doma na uglu Sokobanjske ulice i Ljutice Bogdana ali ju je obezbeđenje obavestilo da se automobil sa tri mladića zakucao u obližnju banderu.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kaže da je ta služba na uviđaj stigla u 3 časa i šesnaest minuta.

-Nezgoda se dogodila u Ljutice Bogdana, ispred Cecine kuće. Vozač je automobilom udario u banderu i zadobio razderotinu glave u čeonoj regiji, kao i tupu povredu levog kolena. Nije gubio svest i stabilnih je vitalnih funkcija. Odvezen je na reanimaciju Urgentnog centra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs