Evo kako utiče na nas

Pred nama je 6 meseci neslućenih promena: Posle 150 godina pojavljuje se super, plavi i krvavi Mesec, evo šta nam donosi!

31. januara lunarna energija će biti na svom maksimumu

Vesti
15:03h Autor:
Pred nama je 6 meseci neslućenih promena: Posle 150 godina pojavljuje se super, plavi i krvavi Mesec, evo šta nam donosi!
Foto: Shutterstock

Astrolozi ovu pojavu nazivaju "Plavi", jer je drugi pun Mesec u istom kalendarskom mesecu, a "krvav", jer je prvo pomračenje Meseca u aktuelnoj godini.

Poslednji ovakav mesec ljudi su imali priliku da vide 1866. godine, što znači da nam se ova pojava događa posle 150 godina.

Pun Mesec je uvek nabijen energijom, moćan, kreativan i okružen magijom. Kosmičke energije koje dolaze od plavog ili super meseca su nekoliko puta moćnije od onih koje šalje regularan pun Mesec. zato će 31. januara lunarna energija biti na svom maksimumu.

Ali to nije sve. Ovaj pun Mesec će takođe biti treći super Mesec u redu, i obeležiće zatvaranje šestomesečnog poglavlja. Zato će neke stvari koje se odvijaju od avgusta 2017. napokon dobiti razrešenje.

Naučnici odgovorili: Da li Mesec utiče na naše zdravlje?

foto: Shutterstock

Pun Mesec se dešava u horoskopskom znaku Lava, a sličan nebeski događaj nije zabeležen stotinama godina. Zato je ovo trenutka koji će dovesti do presudnih životnih trenutaka i velikih promena koje će nas katapultirati u nove ravni.

Pošto je Lav kralj džungle, bićemo pozvani da preuzmemo kontrolu nad svojim životima i postavimo sebe kao najviši prioritet. Možda će ovo nekima zvučati sebično, nema ničeg lošeg u tome nam mentalno, emotivno i duhovno zdravlje budu prioritet.

Ako sami nismo u harmoniji, ne možemo da očekujemo da to budu naš život i prijatelji.

Super plavi Mesec se naziva i "divljom kartom" u astrologiji pošto donosi nepredvidive energije - što znači da će nam život u jednom trenutku teći glatko, a u drugom možda biti okrenut naglavačkom.

foto: Shutterstock

Ipak, nemojte brinuti, jer se u ovom periodu sve dešava sa višim razlogom.

Možda nećemo dobiti ono što smo želeli kratkoročno, dugoročno ćemo dobiti tačno ono što nam treba.

Ako stvari ne budu išle po planu, budite strpljivi jer će se razlog za turbulentnost uskoro pojaviti.

U slučaju da su ispred vas sva vrata zatvorena, to je jasan znak da je potrebno da napravite novo skretanje, jer niste na putu koji vam je namenjen.

Kada hrabro prihvatimo nove mogućnosti i neizvesnosti, sebi otvaramo vrata za čudesne početke. Ako te početke prigrlimo, univerzumu šaljemo jasnu poruku da smo spremni da prihvatimo sve pozitivne promene koje nam je spremio.

foto: Shutterstock

Super Mesec je tu da nas transformiše i označi početak novog šestomesečnog početka. Ako smo spremi i željni da se oslobodimo stvari koje nam više ne prijaju, uništićemo stare obrasce ponašanja i oslobodićemo se negativne emotivne energije, na taj način ćemo povratiti naš sjaj.

Kako bismo to postigli, potrebno je da se rešimo negativnih i destruktivnih misli i osećanja i oslobodimo emotivnog bola.

Veoma je važno da znamo šta želimo da unesemo u život u narednih šest meseci i da se to poklapa sa potrebama duše i srca.

Kako bi se sve što želimo obistinilo, moramo da potpuno verujemo u sebe i svoj kapacitet da stvorimo život kakav želimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs