Pogledajte

Forbs objavio listu najplaćenijih televizijskih zvezda na svetu

Na listi se našla i Kim Kardašijan, kao i tv producent Sajmon Kauel
Vesti
14:58h Autor:
Forbs objavio listu najplaćenijih televizijskih zvezda na svetu
Foto: Profimedia

Časopis Forbs objavio je spisak nekih od najplaćenijih televizijskih zabavljača na svetu ove godine, a na vrhu liste je Doktor Fil Mekgro domaćin televizijske emisije Doktor Fil i Elen Dedženeris koja ima sopstveni šou, sa 79 miliona, odnosno 77 miliona dolara godišnje zarade.

Kako navodi agencija AP, u tu zaradu mogu da budu uključeni i prihodi od dodatnih aktivnosti kao što su produkcija, nastupi van TV i prodaja reklamnih artikala.

Forbsov spisak objavljen je istog dana kada je britanski javni servis Bi-Bi-Si (BBC) prvi put objavio koliko zarađuju njegove najplaćenije zvezde, a na vrhu liste je voditelj Kris Evans, s godišnjom platom većom od 2,2 miliona funti.

Na Forbsovoj listi posle Mekgroa i Dedženeris koji su na prvom i drugom mestu najplaćenijih TV zvezda na svetu, sledi komičar Džeri Sajnfeld sa 69 miliona dolara, poznati kuvar Gordon Remzi sa 60 miliona dolara, domaćin radio emisije i producent Rajan Sikrest sa 58 milina dolara.

Na šestom mestu je komičar i zvezda sitkoma Luis Si Kej sa 52 miliona, voditeljka Džudi Šajndlin sa 47 miliona dolara, zvezda realiti šoua Kim Kardašijan Vest sa 45,5 miliona dolara, TV producent Sajmon Kauel sa 43,5 miliona dolara i televizijski voditelj i komičar Stiv Harvi sa 42,5 miliona dolara.

Kada vas sapliću i ometaju: 10 najjačih saveta velikih lidera!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs