Vredi pročitati

Svaka žena treba da se neguje, oblači i sređuje: Ali pre svega ovo mora da zna! (FOTO)

Živite samo jednom. Ali, ako život odradite kako treba, jednom je dovoljno, rekla je Mej Vest
Lifestyle
12:48h Autor:
Svaka žena treba da se neguje, oblači i sređuje: Ali pre svega ovo mora da zna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svakoj ženi koja je došla do uspeha i novca veoma je važno kako izgleda, kako se nosi i neguje, ali pre svega joj je važno da životu priđe na pravi način.

"Živite samo jednom. Ali, ako život odradite kako treba, jednom je dovoljno", Mej Vest (glumica, pevačica)

"Strast je energija. Svakog dana budite svesni svoje energije kada radite stvari koje volite da radite", Opra Vinfri (poslovna žena)

"Definišite šta je za vas uspeh, dostignite ga svojim pravilima i sagradite život na koji ćete biti ponosni", Anne Sweeney (predsednica kompanije Walt Disney)

"Mnogo sam radila na tome da gledam celu sliku, da se ne zaglavljujem u sopstveni ego. Verujem da smo svi na ovoj planeti sa nekim ciljem i svi imamo različite zadatke. Kada shvatite koji je vaš, sve se razvija i ide kako treba", Elen Dedženeris (glumica, komičar)

Pročitajte ovo danas dva puta i pratite šta se dešava: Tajna metoda bogatih i srećnih ljudi!

Foto: AP
Foto: AP

"Ne verujem u krivicu. Verujem da svako treba da živi po svom impulsu do momenta dok ne povređuje druge i sudi o tuđim životima. Milsim da bi ljudi trebalo da žive potpuno slobodno", Anđelina Džoli (glumica)

"Svakog dana uradite po nešto što vas plaši", Elenor Ruzvelt (prva dama Amerike 1933-1945)

"Verujem da smeh troši najviše kalorija. Verujem u poljupce, u mnogo poljubaca. Verujem u snagu kada stvari ne idu kako treba. Verujem da je srećna žena najlepša žena. Verujem da je sutra nov dan i verujem u čuda", Odri Hepbern (glumica)

Keltski horoskop upozorava: Kome vračanja ne mogu ništa, koga čekaju velike stvari u životu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Oduvek sam radila stvari za koje nisam u potpunosti spremna. Mislim da je to način da se poraste. Kada sebi kažete - uf, nisam sigurna da mogu ovo da uradim…, tada dajete sve od sebe i tada rušite granice", Marisa Mejer (direktorka kompanije Yahoo)

"Naši izbori pokazuju ko smo i to mnogo više od naših sposobnosti", Džoan K. Rouling (pisac)

"Moramo da prihvatimo da nećemo uvek praviti dobre izbore, da ćemo često brljati. Neuspeh nije suprotnost uspehu. On je deo uspeha", Arijana Hafington (koosnivač Huffington Posta)

"Nekada sam išla ulicom kao najveća zvezda… Želim ljudima da okolo hodaju kao da su neko i nešto veliko i važno… Laž tako postane istina", Lejdi Gaga (pevačica, kompozitor)

Žena napunila 40 godina i glasno rekla: Život je počeo tek onda kad sam prestala da ugađam drugima!

Foto: AP
Foto: AP

"Jedini način da nešto radite kako treba je da mnogo i predano radite. Onog momenta kada shvatite da volite to što radite, da je to prelepo i puno novca, u problemu ste", Miucija Prada (vlasnica Prade)

"Naučila sam da uvek preuzimam poslove koje ranije nisam radila. Rast i udobnost ne idu zajedno", Virdžinija Rometi (direktor kompanije IBM)

"Sebična sam, nestrpljiva i po malo nesigurna. Pravim greške, često izgubim kontrolu i teško me je podneti. Ali, ako neko ne može da me podnese u takvim izdanjima, onda me sigurno ne zaslužuje u momentima kada dajem sve od sebe", Merlin Monro (glumica)

Zahvalna Bogu što je muž prevario: Ceo život joj se promenio iz korena! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs