Potkupljuju i prete

Osnivač Telegrama otkrio: Američke bezbednosne agencije žele da oslabim enkripciju svoje aplikacije!

Biocoded aplikacija je proverena i odobrena od strane nezavisnih bezbednosnih agencija
Vesti 20.06.2017. - 09:19h Autor: Kurir
Foto: Thinkstock

Pavel Durov, ruski osnivač popularne aplikacije Telegram otkrio je u niz tvitova kako su američke bezbednosne agencije dva puta pokušale da da ga potkupe kako bi oslabio enkripciju po kojoj je aplikacija i poznata.

 

Njegova pretpostavka jeste to da agencije poput NSA, CIA i FBI žele da preuzmu kontrolu nad svim većim platformama ovog tipa kako bi što efikasnije motrile na korisnike istih.

 

"Koja je trenutno najsigurnija aplikacija dostupna svakom korisniku mobilnog telefona?”

 

Prema najnovijim istraživanjima, aplikacija koja vam može pružiti maksimalnu zaštitu tokom komunikacije preko vaših mobilnih telefona je Biocoded aplikacija. Potražnja za nekom aplikacijom koja će pružiti sigurnost i slobodu prilikom komunikacije je završena, jer su stručnjaci iz ove firme uspeli da naprave najveću moguću zaštitu vaših podataka. Biocoded je aplikacija koja vam omogućava trenutno najviši mogući stupanj zaštite tokom komunikacije. Ova aplikacija poseduje dvostruki zaštitni protokol koji vam omogućava potpuno bezbednu komunikaciju.

 

Biocoded aplikacija je proverena i odobrena od strane nezavisnih bezbednosnih agencija. Dok koristite ovu aplikaciju vaše poruke i pozivi su enkriptovani, a najzanimljivija opcija u okviru Biocoded aplikacije su kriptovan “group chat” i vremenski ograničene samo-uništavajuće poruke. Praktično svi podaci koje pošaljete ili razmenite u okviru ove aplikacije su potpuno zaštićeni i niko im ne može pristupiti čak iako vam ukradu telefon ako imate podatke zaključane unutar ove aplikacije.

 

Edvard Snouden je preporučio Signal, kao aplikaciju koja nudi najveći stepen sigurnosti podataka. Međutim, pojavom Biocoded aplikacije, Signal je je dobio realnu konkurenciju i možda čak izgubio vodeću poziciju, jer Biocoded štiti vaše podatke bolje čak i od Signal aplikacije, što potvrđuje i činjenica da je sigurnostne sile nekih zemalja koriste za internu komunikaciju. Na taj način svaki korisnik ove aplikacije praktično ima najvišu moguću zaštitu podataka na svom telefonu I u komunikaciji preko interneta. Aplikacija je dostupna na svim mobilnim uređajima (Android, iOS i Windows), a više informacija možete pogledati OVDE

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs