Elle

ELLE mix&match rođendanska naslovna: 1 model, 5 naslovnica i 35 promena!(VIDEO)

Srpsko izdanje Elle magazina nastavlja da osmišljava naslovnice koje ostavljaju trag na domaćoj (ali i regionalnoj) sceni magazina. Ne čekajte ni časa, i obezbedite svoj kolekcionarski broj. Rođendansko izdanje Elle magazina je u prodaji od 22. aprila
Vesti
13:54h Autor:
ELLE mix&match rođendanska naslovna: 1 model, 5 naslovnica i  35 promena!(VIDEO)
Foto: Promo
1 / 5 Foto: Promo

Ove godine srpsko izdanje Elle magazina u maju slavi svoj 12. rođendan! Za tu priliku ekipa srpske redakcije najprodavanijeg modnog magazina na svetu u saradnji sa najuspešnijom domaćom beauty kućom Aurom pripremila je specijalnu beauty naslovnu stranu učinivši Jelenu Kovačić ne zvezdom jedne, već čak pet naslovnica!

Da je Jelena Kovačić jedna od naših najboljih modela u ovom trenutku i dama čije transformacije vole kako domaći, tako i inostrani fotografi, dokazuje majska naslovna strana srpskog ELLE izdanja na kojoj je Jelena fotografisana

ispred objektiva Miloša Nadaždina u pet različitih make-up izdanja.

Ono što je inovativno i do sada neviđeno na ovim prostorima je "lift-and- flip" naslovna strana koja vam daje priliku da kombinujući delove svih 5 naslovnih strana, osmislite čak 35 različitih beauty izdanja Jelene.

Naime, svaka naslovnica je iscepana sistemom perforacije na tri dela. Na svakoj naslovnoj strani napravljene su sitne horizontalne rupice koje dele stranu na tri dela i omogućavaju da strane sa lakoćom odvajate i cepate po izboru, osmišljavajući čak 35 novih lica Jelene.

Krajnje interaktivna stranica, složićete se?

Na pet naslovnica Jelenu Kovačić vidimo u krajnje različitim beauty izdanjima koji predstavljaju aktuelne trendove u make-up svetu. U fokusu pored sjajne šminke i propratnog nakita je svakako prirodna lepota Kovačićeve i njena neverovatna moć transformacije.

Inače Jelena je do sada bila dvaput lice Elle Srbija naslovnice, a van naše zemlje je krasila ruski i španski Elle, zatim italijansku Gioia, Marie Claire, Vanity Fair i još pregršt inostranih magazina. Zaštitno je lice najpoznatijeg i najuspešnijeg kozmetičkog srpskog brenda – AURE.

Naslovnu rođendansku stranu je fotografisao Miloš Nadaždin. Za šminku se pobrinula Maja Radaković Stanišić, dok je za frizuru bila zadužena Đurđica Ivanović.

Šta vas čeka u rođendanskom broju

Plejada istaknutih stvaralaca domaće muzičke, filmske, modne, art scene koju predvodi legenda jugoslovenske i srpske mode – veliki Aleksandar Joksimović.

Najveći modni mag dvadesetog veka na Balkanu, kog su u Evropi zvali jugoslovenski Pierre Cardin, ispričao je Aleksandru Đuričiću koje je stilske savete davao Jovanki Broz, zbog čega je vulgarno biti u trendu i zašto mu nisu dali da prvi u Beogradu obuje crvene cipele!

My favorite 10 i My fashion life uveličale su renesansne It dame - Ana Kraš i Sara Brajović. Glavnu priču rođendanskog broja Elle je posvetio ljudima koji u svojim genima imaju dnk Elle-a. Među akterima priče “Ko je Elle” tako su se našli Anica Dobra, Maja Lalić, Vlada Zaplet, Jovana Božović, Ognjenka Lakićević, Tamara Krcunović i mnogi drugi.

Maja Uzelac postavila je ključna pitanja primenjenog matrijarhata Oliveri Balašević, Sonji Vukićević i njihovim ćerkama Jovani i Hristini u rođendanskom Ladies lunch-u, a njena imenjakinja Herman Sekulić zapitala se da li trideset godina nakon smrti op -art ikone živimo više nego ikada u vorholskom vremenu.

Rođendanski broj ELLE Srbije za maj je u prodaji od 22. aprila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs